Хора се женят, за да участват в Big Brother Family – МНОГО снимки!

Бургазлии фалшифицираха брачен договор, за да участват в Big Brother Family

Пак  заради шоуто техни съграждани вдигнаха сватба и докараха сватбарите и оркестъра пред хотела, където се провежда кастинга…

Над 400 семейства бяха допуснати до кастинга на Big Brother Family в Бургас, като някои от кандидат-участниците буквално осъмнаха в хотел „Аква” още в 6:00 ч. в събота сутринта.

Между 45 и 50-годишни бяха най-възрастните мераклии за шоуто в морския град, като над 80 процента от тях бяха млади семейства и двойки между 18 и 35 години, дошли на препитванията с 1-месечните си бебета и готовността да влязат заедно с тях в къщата. Освен от ниския праг на възрастта, комисията от психолози и продуценти беше впечатлена и от формулата за щастливо съвместно съжителство, която почти всички твърдяха, че са открили.

Big Brother и тази година видя кандидат-риалити герои, готови да го впечатлят на всяка цена. Бургазлии вдигнаха сватба в деня на първия кастинг, като за да покажат съпричастността си към шоуто доведоха под носа на комисията сватбарите и оркестъра, и извиха кръшно хоро…

Пак  заради шоуто млада двойка от Велико Търново фалшифицира свидетелство за брак, за да се яви на кастинг. „Фотошопът прави всичко, а правилата са за това, за да се нарушават”, обобщиха в един глас търновци. Big Brother съветва хората да не пристъпват към подобни крайни идеи, тъй като те са в разрез с българското законодателство.

В Бургас не липсваха и емоции на ръба на нервна криза. Една от дамите се разплака, след като й беше зададен въпрос, свързан със съпруга й, което пък предизвика сълзи в член на комисията…

Междувременно, скаутите на Big Brother Family, които търсиха интересни семейства в регионите около Бургас, откриха свещеник с четири деца, запален по сърфа, местни богаташи с яхти, две хомосексуални двойки,  сключили брак в Холандия…

Имаше и семейства, които заявиха, че не идват, за да спечелят, а да си направят малко реклама чрез местните медии. По-разкрепостените заявиха, че биха правили секс в къщата където и да е. „За нас няма значение дали ще ни се наложи да правим секс под масата или над нея, важното е да има шоу”, каза един от бургазлиите.

Дали някой от тях ще вземе 200 000 лв., апартамент в центъра на столицата и нов семеен автомобил, ще разберем на пролет по „Нова телевизия”.

– – –

До тогава, основните кастинги продължават. Предстои  Пловдив – на 22, 23, и 24 януари, в хотел „Дедеман Тримонциум”, от 9:00 ч., Варна – 29, 30 и 31 януари, в хотел „Черно море”, от 9:00 ч., София – 5, 6 и 7 февруариw, в хотел „Радисън”, от 9:00 ч. Всички желаещи трябва да носят документи, удостоверяващи семейното им положение – свидетелство за граждански брак или акт за раждане на общо дете.  Стандартният начини за записване е през сайта www.bigbrother.bg.

Друг метод за намиране на двойки и семейства, интересни за предаването, ще бъде чрез препоръчване от страна техни близки и познати. Всеки може да се включи в кастинг екипа и да даде своето мнение и препоръка за това какви двойки и семейства иска да гледа по телевизията. Ако някой мисли, че семейството на негови приятели е идеалният участник за Big Brother Family, може да го препоръча, като изпрати техни координати до екипа на предаването на адрес: casting@bigbrother.bg.

Виж 153 снимки от кастинга в Бургас:

BBF_Burgas