Хората харесват bTV, TV7 и Нешънъл джиографик, Нова – не?!

National Geographic  изпревари Нова тв в класацията  „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ“

ТВ 7 е в челната тройка на любими телевизии след bTV и National Geographic

До неочакван развой доведе гласуването за любими телевизии на годишната класация „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ“, организирана за поредна година от сп. „Business Lady“.  Отново начело е bTV, но второто място вече е на National Geographic, което се оказа наказателен вот към родните телевизии, които явно не успяват да влязат в крак с очакванията на зрителите. На третото място е ТВ 7.

Има и други изненади в тазгодишната подредба на любимите марки в 25-те категории, за които гласуването продължава в сайта http://mylovemark.eu/

Във всяка категория се гласува за максимум три от шестте марки в минимум 20 категории.

Класацията „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ“ е израз на потребителските предпочитания към дадени брандове в различни отрасли. Подбрани са 25 категории, от които всеки участник има възможност да определи коя е неговата любима марка.

ПЪРВИ ЕТАП (19 – 26 март 2012 г.) – НОМИНИРАНЕ. В предварително селектирани 25 категории, всеки потребител след регистрация номинира (изписва) любимите си марки в минимум 16 категории. След като номинирането приключи, във всяка категория остават по 6 марки с най-голям брой номинации.

ВТОРИ ЕТАП (02 – 12 април 2012 г.) – ГЛАСУВАНЕ по номинираните марки. Във всяка категория се гласува за максимум три от шестте марки в минимум 20 категории. В сп. „BGBusiness REVIEW“ и сп. Business Lady ще се публикуват класиралите се за финал. Тези общо 75 марки отиват на трети етап в борбата за първо, второ и трето място в категорията си.

ТРЕТИ ЕТАП (16 – 26 април 2012 г.) – ФИНАЛНО ГЛАСУВАНЕ, КЛАСИРАНЕ И НАГРАЖДАВАНЕ. В последния етап от класацията се гласува за 1 от 3-те марки във всяка категория, като гласуването ще завърши със специална церемония на 26 април 2012г. Ще бъдат обявени и наградени марките във всяка една от категориите според класирането им. Голямата награда – Grand Prix и титлата „Любимата марка за 2011 г.” – ще бъде връчена на марката, получила най-много гласове. Всички марки, класирани на първо място в категорията си, ще имат възможността да получават правото да се наричат „Любима марка в България”, като се уточнява и категорията.

НАГРАДИ от сп. „Business Lady“ – почетна грамота за марка №1 във всяка категория, награди от спонсорите и право на 50% отстъпка за рекламна публикация в списание Business Lady (получава управляващият или бранд-мениджърът от съответната компания);

Потребителите номинират или гласуват, като потвърждават избора си през линк, изпратен автоматично на електронната им поща, посочена за контакт. Непотвърдените гласове не се отчитат!

„ЛЮБИМИТЕ МАРКИ“ е годишна класация на списание „Business Lady“. Все повече хора по света повишават своите очаквания относно представянето и ефективността от страна на конкретен продукт или услуга. За разлика от други класации, „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ“ не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии. По този начин „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ“ представя не експертното, а потребителското мнение за брандинга.

 
По темата: