Хореограф на Майкъл Джексън помага на Миро за „Евровизия“

VENOL KING и МИРО

Хореографът и арт директор  на Принс, Майкъл Джексън, Тина Търнър, Кайли Миноуг,  Тейк Дет, Роби Уилямс и Бойзоун – VENOL KING в България  специално за хореографията на „ Ангел си ти”   по покана на екипа на Миро.

Венол Кинг е британски танцьор и хореограф, работил с едни от най-големите имена в света на музиката. Към този момент той е един от криейтив директорите на Atmosphere Entertainments – компанията, която представлява най-добрите таланти на световната танцова и модна индустрия.

Венол Кинг започва да се занимава с танци в тиийн възраст  по лондонските улици, докато на 19-годишна възраст печели световния турнир по Хип Хоп и Фристайл в Лондон.

Той е работил с много от иконите на съвременната поп музика – Принс, Майкъл Джексън, Тина Търнър. Венол е в основата на днешните танцови умения на Кайли Миноуг, с която работи в продължение на осем години. През този период от време той танцува редом с нея, участва и прави хореографията на световните и турнета. Венол Кинг е хореограф и арт директор също на Тейк Дет, Роби Уилямс и Бойзоун.

Освен работата си със световноизвестни музиканти, Венол има в биографията си и хореографията и на много реклами за пускането на пазара на различни нови брандове на изтъкнати марки като Nike, Addidas, Coca-Cola, Red Bull, Esprie, Erotica, Levis, Lee Cooper, Wella и много други.

Неговият опит и професионализъм говорят сами за себе си, а енергията му и способността му да запази новаторството в творчеството си го правят един от най-големите

Как Миро отправи поканата  и защо VENOL KING прие предизвикателството? Предстои пресконференция, на която ще бъдат съобщени още подробности.

Виж как Венол Кинг танцува на живо по bTV: