Хороскоп на Алена за 2014 година

Алена: 2014-а няма да е положителна за България

Звездите сочат, че 2014 година няма да е никак положителна за България, каза пред bTV астроложката Алена. Годината е на Нептун, който предизвиква към човеколюбие. Ако не се съобразим с това, той ще ни залива с беди, коментира астроложката.

Меркурий ще бъде ретрограден през февруари, юни и октомври. Тогава не е подходящо да се подписват договори, разкри още Алена и допълни, избори догодина ще има, според звездите.

Това изисква нашите политици да не подписват договори по това време в икономически план. „Южен поток“ бе подписан именно в такъв период, каза Алена.

На въпрос дали съдбата заплашва и други наши политици като Христо Бисеров, астроложката отговори: „Със сигурност. Не съм правила изчисления, обаче обратите в тази сфера са много чести“.

Хороскопът на това правителство не беше положителен. Поднесла съм вече извинения на хората, които четат хороскопи, заключи Алена.

За брака на Валери Божинов и Николета Лозанова астроложката казва, че съзира Съдбовна забрана. „Николета и Валери са създали семейство в периодите си на Съдбовна забрана за брак, а Валери има изискване да живее през по-голямата част от живота си извън България. На него му е отредено да създаде успешно семейство след 31 годишна възраст, а на Николета след 33-годишна възраст. Раздялата и разводът са естествен завършек на неспазените съдбовни изисквания”, категорична е Алена.

По инфо на агенция КРОСС

Гледай видео запис от предаването с Алена онлайн

 
По темата: ,