Христина напуска „Къртицата“ сред целувка уста в уста с Бориса

Христина Русева напусна Къртицата 2 след страстна целувка с Бориса

Топ-адвокати ухажват гарда Емил Каменов

В съботното живо предаване супергероите белязаха Бориса като предполагаема Къртица, която отиде на елиминации с избраната от зрителите Христина Русева. Интересната тройна коалиция между сем. Русеви и топмодела Тютюнджиева бе стратегически атакувана и елиминирана от участниците в Базата, които изиграха своя печеливш ход. Емоционални признания, сълзи и страстни целувки си размениха двете героини на крачка от последния дуел, в който Христина Русева избра да играе симулативно и подари победата на Бориса. Мрачният Изолатор се стори като Рай на манекенката-актриса, която съвсем скоро ще бъде подложена на изпитание, което да я върне отбратно в Базата.

Голямата битка от Арената „Два синджира роби”, се оказа и голямото поражение на Заселниците. Нужният отборен синхрон беше недостижим за двата тима, чиито крака бяха вързани едни за други. Така, Къртицата добави в сметката си още 7000 лв. и поведе Групата я 46 330 лв. на 35 670. Снощният провал хвърли супергероите в нови обвинения и разсъждения коя е Къртицата в лагера.

26-годишната модна редакторка Марина Мицич устоя на тройното Изкушение, предложено й от водещия Андрей Арнаудов. Тя не пожела да жертва сума от бюджета на Групата и разплакана отказа да приеме епизодична роля във филм с участието на Пиърс Броснан и Мила Йовович, както и да получи писмото от майка си.

Ивайла Бакалова и ММА боецът Георги открито признаха, че между тях има повече приятелство, отколкото любов, а гардът на звездите – Емил Каменов се сдоби с няколко топ-адвоката, които пожелаха безвъзмездно да го защитават в процеса срещу Бориса Тютюнджиева.

Очаквайте новите Битки, Изкушения и Предизвикателства на участниците в Къртицата 2 следващата седмица. Не пропускайте да следите живота в Базата на живо, всеки делничен ден от 11.20 ч. до 12.30 ч. по TV7.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: ,