„Хрониките на Нарния“, „Събитието“ и „Бягство към колежа“ по ТВ7

Акценти от филмовата програма на ТВ7 в събота и неделя, 15 и 16 октомври 2011

15 октомври 2011, събота
19:45 „Хрониките на Нарния: Принц Каспиян“
The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
Приключенски екшън, САЩ, 2008
Режисьор: Андрю Адамсън
В ролите: Тилда Суинтън, Лиам Нийсън, Бен Барнес, Уоруик Дейвис, Ксандър Кейнс

Гледай видео анонс онлайн

След няколко века на мир и щастие, в Нарния настъпват тревожни времена. Питър, Сюзан, Едмънд и Луси се завръщат в Нарния, но откриват, че там са минали стотици години от посещението им и жестокият крал Мираз управлява света. С помощта на Аслан и на истинския наследник на трона принц Каспиян, който е бил изпратен в изгнание, те се опитват да победят злия крал.

23:30 „Събитието“
Event
Драма, Канада, САЩ, 2003
Режисьор: Том Фицджералд
В ролите: Брент Карвър, Олимпия Дукакис, Джейн Лийвс

Освен вълнуваща драма за отношенията между приятели и любовници, този филм е и напрегнат трилър, разказващ за поредица от необяснени инциденти, завършващи със смъртта на мъже от гей-обществото в тузарския квартал на Ню Йорк – Челси. Ник е прокурор, който разследва подозрителното самоубийство на млад мъж и в процеса на работа се впуска в серия от разговори с приятелите и роднините на мъртвия. Следва едно интригуващо и провокативно пътешествие из живота и смъртта на този човек. Истината, както обикновено, е много по-невероятна, отколкото сте си представяли…

16 октомври 2011, неделя
21:00 „Бягство към колежа“
College Road Trip
Приключенска комедия, САЩ, 2008
Режисьор: Роджър Къмбъл
В ролите: Мартин Лорънс, Марго Харсмен, Рейвън-Симоне, Бренда Сонг, Ким Уайтли

Гледай видео анонс онлайн

Пригответе се за едно невъобразимо смешно пътуване с Мартин Лорънс и Рейвън-Симоне в щурата комедия „Бягство към колежа”. Амбициозната и самоуверена Мелани Портър няма търпение да демонстрира своята независимост и заедно със своите приятелки предприема пътуване, за да се запознае с колежите, в които ще кандидатства. Но това преминаване в света на възрастните приема неочакван обрат, когато нейният свръхгрижовен баща настоява да я придружи. Мечтаното пътуване на Мелани се превръща в кошмар, изпълнен с луди изненади. Затегнете коланите и се пригответе за едно щуро и безкрайно смешно приключение, което ще ви зашемети!