Художничката Сандра Блажева печели Мис София 2014 – снимки

Художничка стана „Мис София“

Тодор Славков журира с дъщеря си

26-годишна художничка бе избрана за най-красивата софиянка. Брюнетката Сандра Блажева, чиито картини в момента са изложени в дома на Борис Христов, грабна приза в оспорвана конкуренция. Младата дама е докторант в Художествената академия, но се увлича по моделството, както и да танцува.

Девойката беше фаворитката и на Тодор Славков. Той журираше в компанията на дъщеря си Катя, която тази година завърши първи клас. Малката сладурана държеше и тя да даде своя глас и затова попълни анкетна карта като жури.

Столичният бохем беше обграден от красиви дами, като „Мис Вселена България 2013“ Венета Кръстева, тв водещата на БНТ1 Ева Кикерезова и модела Петя Велкова, които също бяха част от журито. Малък Тошко обаче запази поведение на грижовен баща и пропусна флиртовете, а веднага след като конкурсът приключи си тръгна.

20-годишната Теодора Чернаева стана Първа подгласничка на лятното издание на „Мис София“, което се проведе в столичния бар Calipso. Девойката за малко не грабна короната, но пък обра повечето специални награди. Теди, която танцува класически балет, а също така пее поп и джаз, бе наградена и с едноседмична екскурзия в Доминиканската република. Втора и трета подгласнички са Любяна Митева на 23 г. и Адриана Атанасова (20 г.). Човекът глас Краси Аврамов и младата поп певица Ева поздравиха гостите с песни от репертоара си, а водещ на събитието беше шоуменът Теди Георгиев.