„Хвани“ пуйката на БГ Радио – после пазарувай безплатно за Коледа!

Коледни игри и празнична рекламна кампания на БГ РАДИО

Тази седмица БГ РАДИО стартира своята коледна телевизионна кампания в национален ефир. В рекламните клипове, с които радиото поздравява слушателите си и всички фенове на българската музика по случай идващите празници, участват едни от най-любимите родни музикални звезди. Васил Найденов, Мария Илиева, Миро, Любо, Ирина Флорин, GALIA, Орлин Павлов, Б. Т. Р и още от гласовете, които звучат по радиото, което пуска само българска поп и рок музика, тази година ще пожелаят Весела Коледа и Щастлива Нова Година на слушателите не само от ефира на БГ РАДИО, но и от телевизионния екран.

В понеделник Симо и Богдана виртуално се превръщат в Дядо Коледа и Снежанка и започват усилено да раздават подаръци от ефира на БГ РАДИО. Слушателите ще могат да си избират късмети от Новогодишната баница на Стартер. А за да получат и подаръците, които вървят към късметите, ще трябва да отговарят на специалните празнични въпроси на Симо и Богдана. Изкушаващите комплекти с подаръци, които стоят зад всеки късмет, включват висококачествена козметика, бижута от естествени перли, фотоапарати, кошници с лакомства, маркови дрехи и аксесоари и много други.

Освен интересните подаръци, в сутрешното предаване при Симо и Богдана, както винаги има и интересни гости. Тази седмица през горещия стол на Стартер минават Левон Хампарцумян, Митьо Крика и новите Адреналинки от Господари на ефира.

А който не успее да се включи в канонадата от награди сутринта, има възможност да получи подранил новогодишен подарък от БГ РАДИО, ако слуша внимателно през деня. Това е необходимото условие за участие в коледната игра Празничната трапеза на БГ РАДИО. В нея слушателите могат да спечелят продуктите, нужни за своята празнична трапеза, като получат ваучер за пазаруване в повече от 2 800 търговски обекта в страната! Условието да се спечели е наистина внимателното слушане на радиото. Веднъж на ден в ефир ще прозвучава звук на коледна пуйка. Първият слушател, който реагира максимално бързо и се обади на телефон 02 – 953 32 38 ще получи заслужената награда.

Уникално забавният клип за ПУЙКАТА на БГ радио: