Хващат Камен и Боряна „в крачка“?! Гледай „Стъклен дом“ в неделя!

Камен и Боряна разкъсвани от чувства. Димитър Касабов разбира за бизнес скандала в България, тази неделя в «Стъклен дом»

Сайтът на сериала предизвика истински фурор сред интернет потребителите

Камен и Боряна ще продължат да се борят с чувствата, които изпитват един към друг. Ще се опитват да прикриват емоциите си и да подържат деловия тон и отношения. Дали обаче ще успеят или в крайна сметка ще се случи онова, от което двамата най-много се страхуват, ще стане ясно тази неделя в «Стъклен дом».

Междувременно новините с проблемите в бизнеса и скандала с МОЛ 2 достигат до Димитър Касабов, но дали положението, в което се намира, ще позволи намесата му? От друга страна, изолацията започва да го изнервя, семейството му липсва…

Камен също взема проблемите с бизнеса присърце. Той решава да предприеме радикални мерки, за да потуши скандала с МОЛ2, ще действа сам, без знанието на съдружниците си и това ще му донесе общественото одобрение. Какво ще пожертва той и дали все пак това ще донесе успех и скандалът ще бъде потушен, а бизнесът – спасен, предстои да стане ясно.

Интригите и плановете, които плетат Николай Жеков, политикът Х и Елена Атанасова започват да стават все по-брутални. Каква е новата задача за студенокръвната блондинка, след като успешно успя да прелъсти нищо неподозиращия за машинациите й Камен? И какво в същото време ще започне да смущава нейното коравосърдечно сърце – зрителите ще видят в епизода.

Невъзможна ли е връзка на Хари и Алекс, ще бъде ли разкрита и какви признания ще направи Сиана пред Боряна Касабова – очаквайте тази неделя в «Стъклен дом».

Истински фурор сред потребителите в интернет предизвика и официалната страница на сериала „Стъклен дом”- www.dom.btv.bg. До момента първият епизод е гледан близо 120 000 пъти, а всички останали епизоди средно по 55 хиляди пъти досега.

Ексклузивните и забавни материали зад кадър, от снимачната площадка, също се гледат ежедневно от хиляди, а почти 1 млн. и 700 хил. е броят на страниците, които посетителите в сайта са видели през последния месец.

Феновете на поредица във Фейсбук са над 26 000, а голяма част от коментарите споделяни от потребителите, както на официалния сайт, така и в социалната мрежа, са изключително положителни.

В анкета на сайта екипът попита зрителите „Ще разбере ли Николай от кого е бременна Сиана?” и близо 58% от гласувалите са предположили, че тя сама ще каже на баща си.

Песента от Стъклен дом