I Love the 90s с 2 Unlimited, Sash, Snap! – видео

8000 дадоха „вот на доверие“ на звездите от 90те в Зимен дворец

8000 пяха в един глас „No Limit“ в Зимен дворец

8000 души пяха, танцуваха и се забавляваха на незабравимите хитове от 90те на култовите изпълнители 2 Unlimited, Nana, Snap! и DJ Sash!, вечерта на 15 юни в Зимен дворец на спорта, София. Звездното участие беше допълнено и от сетовете на DJ Marti G, DJ Simon и DJ Danolite. Цветното парти със завладяващи визулани ефекти и незабравими хитове от дведесетте обедини няколко поколения, които не спряха да танцуват до малките часове на нощта.

2 Unlimited нажежиха страстите до максимум с микс от най-добрите си парчета от десетилетието на 90те. На сцената те изпълниха хитовете си „Let the beat control your body“, „Jump for Joy“ и любимата на всички „No Limit“.

2 UNLIMITED LIVE IN SOFIA / I love the 90’s -BULGARIA 15 jun 2013

Преди тях NANA припомни защо 90те са едни от любимите ни в музикално отношение години, като зарадва българската публика с хитовете си „Let it rain“, „He’s comin“ и „Lonely“.

SNAP! поеха вълната на емоциите от 90те сред феновете и ги предизвикаха да пеят и танцуват заедно с тях на уникалните „The Power“, „Rhythm is a Dancer“, „Cult of Snap“ и „Mary had a little boy“. Изпълнени с много приятни спомени и заредени с енергия, Пени Форд и Бенджамин Лоу накараха Зимен дворец да вибрира в ритъма на 90те.

Партито завърши под звуците на DJ SASH!, който за пореден път накара родната публика да пее с пълно гърло и да танцува под звуците на най-големте му хитове „Encore une fois“, „Adelante“ и „Ecuador“.

Второто издание на партито „Обичам 90те“ срещна бългрските фенове с любими изпълнители, които им поднесоха емблематични за десетилетието хитове, придружени с впечатляващи визуални ефекти и сцена, много танци и игри с публиката, осигурени от организаторите на партито Коко Ейджънси и Радио ENERGY.