I Want You – Cee Lo Green може да бъде и романтик (+аудио)

Cee Lo Green с нов сингъл “I Want You” от актуалния си соло албум “The LadyKiller”

Малко повече от месец след като излезе парчето “Bright Lights Bigger City” от новия албум на Cee Lo Green “The LadyKiller”, идва и четвъртия сингъл от него – “I Want You”.

Песента е по-нежна от предишното раздвижено парче, темата – любовна и лирична, а звученето – меко, чувствено и емоционално. Някои дори сравняват “I Want You” с класическия соул на Luther Vandross. Парчето е с лек ретро елемент, но звучи свежо и модерно. Това е поредният сингъл на Cee Lo Green, който приляга идеално на даденото от списание Q определение за албума, а именно: „Първокласен футуристичен соул”.

Сингълът е написан от Cee Lo Green, Jack Splash и носителя на отличие за най-добър продуцент на Urban Music Awards – Fraser T. Smith и разкрива повече от душевността на чаровния певец. Изпявайки с уникалния си глас думите „Искам те / Дори бих си напуснал работата / Да те обичам би се превърнало в моята работа”, Cee Lo Green успява да създаде истински интимна атмосфера. Ако заглавието “The LadyKiller” се сметне за дръзко, то “I Want You” е сингълът, който може да накара всяка дама да се разтопи, представяйки си, че песента е написана за нея.

“The LadyKiller” утвърждава репутацията на Cee Lo Green не само като автор, продуцент и изпълнител, който притежава ненадмината жизненост, изобретателност и гениалност, но и като певец, чийто глас успява да изрази сложна смесица от силни емоции, както никой друг.

Актуалният албум на Cee Lo Green – “The LadyKiller” е на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

<