Ice cream, Константин Белчев и Златка Димитрова на Св. Валентин в Парадайс център

На 14февруари Paradise center очаква всички влюбени и ценители на виното

В деня на любовта,можеш да дариш надежда,като участваш в  благотварителното събитие „Целуни и дари“ в помощ на Йоан Кръстев. Двегодишното момченце е с диагноза Нефробластом (тумор на Вилмс) – злокачествено образувание, което е засегнало десния бъбрек. Докторите дават шанс за живот, но са наложителни спешни мерки по отстраняване на бъбрека.За операцията на детето са необходими 39 500 евро. Събитието се организира от Златка Димитрова – „Надявам се да ме подкрепите! Йоан трябва да го оперират до средата на другия месец!”,апелира красивата брюнетка. Всички,които искат да помогнат на малкия Йоан да живее могат да се включат в благотворителното събитие на 14-февруари от 12.00 до 15.00 часа на водната сцена в Paradise center.

Музикалната телевизия The Voice ще се пренесе на територията на Paradise center от 14.00 до 20.00 часа. През тези часове всеки, който желае ще може да поздрави свои приятели или познати с любимата песен в предаването Your voice.

В деня на влюбените Константин Белчев ще представи и своя първи музикален албум „Свръх доза любов“ .

Кулминацията на най-любовния празник ще е концертът на група Ice cream от 19.30 часа на водната сцена . Тогава ще станат известни и победителите от ВИДЕО ФАБРИКА  PARADISE. Авторите на най-оргиналните видео послания ще спечелят един уикенд за двама в RIU PRAVETZ, три сребърни сърца, предоставени от Tavex и два ваучера от бутик Details. Продължавайте да следите официалната страница на Paradise center във Facebook,за да виждате първи най-забавните клипове от ВИДЕО ФАБРИКА  PARADISE.

Тити Папазов във ВИДЕО ФАБРИКА PARADISE

  Тити Папазов – наставникът на баскетболния отбор „Левски“ отправи своето видео послание за деня на любовта във ВИДЕО ФАБРИКА PARADISE. Той отново показа своята безгранична отдаденост и любов към любимия отбор. Ето и посланието на Тити за любовта и още нещо..

„Голямата любов е истинската, тази, която трае продължително време. Когато двама души се отдават изцяло един на друг и с много компромиси преодоляват всички трудности. На 14-ти февруари пожелавам  всички да бъдат заедно с любимия човек и да бъдат много щастливи. Любов няма само между хората, човек много силно може да обича и своя любим отбор. Затова заповядайте на 15.02. /понеделник/ в зала Арена Армеец, за да помогнем за една кауза – да бъде спасен баскетболния клуб“Левски“ . Само „Левски“. И незабравяйте на 14-ти февруари, обърнете специално внимание на любимия човек.“

Заповядайте – имате още време да се възползвате от кабината на любовта и да отправите своето послание към човека, когото обичате. На 14-ти февруари може да сте един от късметлиите, които ще спечелят един уикенд за двама в комплекс RIU PRAVETS, два ваучера за пазаруване в магазин Details или три сребърни сърца от Tavex.

Продължавайте да следите официалната страница на Paradise Center във Facebook, за да видите първи най-забавните клипове от ВИДЕО ФАБРИКА PARADISE.