„Играчи“ Емил Костадинов и Орлин Павлов в сериал по bTV

Лятото по bTV продължава с нов български сериал, световни кино шедьоври и трима водещи на „Тази сутрин”

На 5 август е премиерата на сериала „Играчи” с гост звезди Емил Костадинов, Алекси Сокачев и Орлин Павлов

bTV ще предложи на зрителите коктейл от разнообразни предавания, филми и сериали, и ще продължи да поднася най-важните новини от България и света през оставащите топли месеци.

Предаването „Тази сутрин” отново ще предложи иновативен подход. Трима водещи – Мария Цънцарова, Биляна Гавазова и Стоян Георгиев, ще разчупят летните сутрини всеки делничен ден от 7:00 до 9:30 ч., до завръщането на титуляра на предаването Антон Хекимян през втората половина на август.

bTV ще представи през август най-доброто от публицистиката на „120 минути” и предаванията „Преди обед”, „Тази събота” и „Тази неделя”, Cool…T и „Мама готви по-добре”.

На 5 август е премиерата по bTV на българския сериал „Играчи” с гост звезди Емил Костадинов, Алекси Сокачев и Орлин Павлов. Всяка петък вечер от 22:30 ч. зрителите ще се забавляват с всекидневието на три млади момчета, опитващи се да сбъднат мечтите си. Сериалът е умела комбинация от документален филм и пародия.

Ролите са поверени на актьори като Жана Яковлева и Димитър Георгиев-Дими, а като големите „играчи” ще видим Филип Гуляшки (познат от „Стъклен дом“, „Фамилията“), Христо Терзиев (постановките „Обир”, „Сирано дьо Бержерак”, „Хъшове”) и Михаил Петров („Хамлет“, „Роберто Зуко“). Те пресъздават образите на Айтито, Каръка и Американеца, които имат различни интереси, цели, разбирания за живота и мечти.

bTV ще остане вярна и на феновете на качественото кино, на които ще предложи най-добрите заглавия от последните години. Филмовият афиш за август включва близо 40 кино шедьовъра, сред които „Смъртоносно оръжие”, „Умирай трудно” „Белязан да умре”, „Истински лъжи”, „Мис Слънчице”, „Мъже на честта”, „Острието”, „Принцесата на Монако”, „Скорост”.

През лятото продължават и кастингите за различните телевизионни проекти на bTV. Единственото по рода си състезание за щафетна кулинария „Мама готви по-добре” очаква смелите кулинарни семейства на http://www.btv.bg/shows/mama-gotvi-po-dobre/casting/, за да предложи на зрителите през септември нови елементи в концепцията си.

Продължава кастингът и за мащабния иновативен български сериал на bTV. Всеки, който желае да застане рамо до рамо с най-популярните звезди от българското кино и театър, може да кандидатства на адрес http://www.btv.bg/casting.