Играят „Следващият, моля!“ в „Къртицата“

Игра на грешни отговори и прозрачни кюлоти в Къртицата 2

Ивайла Бакалова в изолация

В четвъртък вечер Къртицата 2 става сцена на атрактивна игра на думи. В „Следващият, моля!”, отговорите на участниците трябва да бъдат грешни, за да са верни. Прозрачни кюлоти ще придават романтичен акцент в дрес кода на супергероите, а те ще бъдат пълни с подскачащи гадинки.

Враждуващите красавици Ивайла Бакалова и Бориса отново ще намерят обща приказка, в която новата Къртица ще бъде главен герой. Мис България ще сподели, че този път много се надява саботьорът да си получи парите, а не да ги загуби. Точно това изказване и увереността, че видео жокерът е причина да изхвърлят старата Къртица от играта, ще повиши отново тона на разговора, в който ще се включи и Евгени Иванов. Волейболният ас и Бориса дружно ще атакуват Ивайла обвинявайки я, че отново си приписва заслуги да диктува цялата игра в Базата.

Враждебните настроения срещу Бакалова ще я накарат да преосмисли досегашната си стратегия и да вземе странно решение. Ивайла ще помоли най-доверения си човек в лагера – Георги, да намали контактите с нея. Мис България ще признае, че ММА боецът е най-достойния финалист в Къртицата 2 и за да стигне до края е по-добре да не си навлича омразата на останалите.

Ще послуша ли Георги този съвет и защо Ивайла Бакалова ще поиска да отиде на елиминационен тест в събота – отговорите предстоят тази вечер от 20.30 ч. по  TV7.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: ,