Икебаната гол в Къртицата, Рут суче свинска кръв – видео

Парти и голи танци в Базата

Икебаната изпъчи 17-сантиметровото си достойнство

Пет дни преди финала на КЪРТИЦАТА заселниците посрещат рождения ден на Тодор. Без никой от участниците да подозира, в Базата на Къртицата ги посрещна професионално организиран купон. За партито участниците имат на разположение професионален DJ, две прекрасни барманки, пълен бар и няколко изненади – красиви модели, които  се появиха в Базата късно през нощта.

Изненадата дойде от Икебаната. Той се напи, смъкна си гащите и дибидюс гол се гмурна в басейна. Понякога си прикриваше и мъжкото достойнство, което телевизията успя да цензурира с неголям брой квадратчета. Както изпълнителят сам сподели наскоро, в еректирало състояние неговият любовен жезъл наброява 17 сантиметра.

Икебаната, който освен, че се показа така, както майка му го е родила, за първи път ни позволи да го видим и пийнал, но отново добър, обичащ и леко палав:  „Много ви обичам всичките, разберете го, от сърце и душа, но искам и климатик, че сме малко пияни и ще се издушим, а има и бременна жена, и детето трябва да диша“, обясни се в любов Икебаната.

След бурните изживявания Икебаната легна и пожела на рожденика пенисът „да му става” поне през 50% от времето. Нощта завърши със звучните хълцукания на пияната Икебана.

Преди да видим запоя пък, цялата група, включително Рут, се озоваха на  Панчаревското езеро. Там осемте участника бяха разделени на два отбора и яхнаха два гумени, жълти банана. Моторници движеха бананите с висока скорост, а участниците от единия банан трябваше да се прехвърлят на другия банан, и обратното. Мисията бе обявена за успешна, макар и единият от бананите да претърпя корабокрушение.

Гледай видео запис от предаването онлайн
Къртицата ep68/ 12.06.2013

Деян Донков си тръгна от Къртицата

Валя и Моро на гости при Заселниците

След извънредните елиминации, шест дни преди големия финал, завинаги от Базата си тръгна актьорът Деян Донков. На въпроса “Ти ли си Къртицата?” Деян отговори:  „Категорично не съм аз“. По време на живото предаване участниците забиха по еднакъв брой копия пред Марина и Кирил Ефремов, което доведе до провеждане на елиминационен дуел, в който двамата трябваше да изпият със сламка по една чаша с вода и сода. Пръв своята чаша изпи Кирил Ефремов, което го върна обратно при участниците.

Аперитивът „Блъдимилк“ пък е новият коктейл, приготвен от кръв и мляко, който трябваше да бъде изпит от Заселниците. С Предверието, наречено  „Кървав шейк“, участниците се справиха с лекота, което им спечели важни минути за следващото изпитание – голямата битка на Арената, наречена „Стълба към небето“, в която участниците трябваше да се изкачат по метална стълба с височина от 20 метра.  Поради влошени метеорологични условия, потвърдени на живо от метереолога на TV7 Божана Филипова, която предупреди за опасност от гръмотевични бури, битката бе отменена. Изпитанието очаква участниците по време на живото предаване в четвъртък.

Ромските драми не стихнаха през изминатите дни. След като Моро посегна на Валя, продуцентите поискаха да го дисквалифицират, като правото на избор бе дадено на Валя. Тя категорично поиска Моро да остане в катуна. От съображение за сигурност, те няма да се върнат в техния дом, а ще отидат при останалите участници в Базата. Докато заселниците изпълняваха своите мисии в Пещерата, Валя и Моро влязоха в новия си дом.

Гледай видео запис от предаването онлайн
Къртицата ep67 част1/ 11.06.2013

Къртицата ep67 част2/ 11.06.2013

Къртицата ep67 част3/ 11.06.2013

 
По темата: , ,