Икебаната пее гей хит на Слави, следва дует с Гъмзата? /видео/

Деян Неделчев-Икебаната ще атакува Евровизия

Слави Трифонов му прави хит

Деян Неделчев се подготвя за участие в Евровизия 2013. Това обяви в студиото на „Комисията Павлов” по TV7 ексцентричният изпълнител. Неделчев, по-известен с прозвището Икебаната, има амбицията да покори европейската сцена с модерно денс парче, „в стила на румънците”, както се изрази самият той.

Това няма да е първото участие на Деян в международния конкурс. Преди време певецът, който от години живее на Канарските острови, решил да се пробва, но внезапна болест осуетила представянето му.

В студиото на Митко Павлов Икебаната изпълни и новия си скандален хит „Различните/Нестандартните”, посветен на всички гейове, лесбийки, травестити и транссексуални. Видеото към парчето ще бъде представено по време на промоцията на новия му албум „Дъртака” на 23 април в Дома на киното в столицата.

Това е 11-ият албум на Деян Неделчев, чиято певческа биография включва дуети с едни от най-популярните родни изпълнители като Орлин Горанов и Ваня Костова.

Одумваният изпълнител заяви, че според него гейовете са едни от най-креативните и готини хора. Въпреки това призна, че не харесва Краси Аврамов, който по думите му иска да пее, но не може. „Той се нарече Човекът-глас, а ние го нарекохме Човекът-гъз”, сподели в типичния си стил Икебаната.

Виж видео от участието при Митко Павлов.

Малко след участието си при Митко Павлов, Икебаната шашна със своя гей хит и Слави Трифонов. Учудващо, съвсем сериозно шоуменът заръча на Евгени Димитров – Маестрото да измайстори обш хит на Гъмзата и Икебаната. И двамата, смутени, приеха офертата. Икебаната обаче признава, че не обича поп-фолка.

Виж видео от участието при Слави Трифонов.