Икебаната танцува бос върху бюрото на Иван и Андрей (+видео)

Деян Неделчев взе приз за цялостен принос към „Шоуто на Иван и Андрей”

На 17 май (вторник) Иван и Андрей се завърнаха от Кан, за да проведат II част от първите годишни награди на „Шоуто на Иван и Андрей”.

Премиерът Бойко Борисов грабна 2 от призовете в различните категории.

Нищо неподозиращият Деян Неделчев бе специален гост във вечерното шоу на Нова ТВ, защото му бе присъдена награда за цялостен принос към „Шоуто на Иван и Андрей”. Двамата водещи лично му връчиха статуетка с икебана.

Жизнерадостният изпълнител бе изключително развълнуван, тъй като не можеше да спре да благодари на хората, които са били до него и са му помагали през годините. Певецът, известен още като „Икебаната”, не пропусна да изрази признателността си към Иван и Андрей с думите: „Благодаря ви! Вие сте моя кадем!”.

Освен това Неделчев анонсира, че подготвя нов хит на есен, с работното заглавие „Пътешествие в Азия с Иван, Андрей и Деян”. С това той загатна участието на забавните ТВ продуценти в клипа на парчето.

Деян Неделчев направи премиера на най-новата си песен от серията с флорални заглавия – „На полянката”. Певецът толкова се вживя в изпълнението си, че се качи да танцува бос върху бюрото на Иван и Андрей. Двамата шоумени също не останаха безразлични и се забавляваха от сърце като дадоха всичко от себе си в танците.

Шоуто на Иван и Андрей 17.05.2011 (част 1/2)

Шоуто на Иван и Андрей 17.05.2011 (част 2/2)

***

На 18 май (сряда) Иван и Андрей ще си организират абитуриентска вечер в компанията на „Мис България 2010” – Ромина Андонова, футболиста Стойко Сакалиев, артиста Август Попов и забавната актриса Латинка Петрова с техните най-забавни спомени от абитуриентските им балове.

На 19 май ( четвъртък) в „Шоуто на Иван и Андрей” ще гостува диснастия Манджукови или по-голямата част от семейството на един от най-богатите бизнесмени у нас – Петър Манджуков. Студиото отново ще посети ясновидката Николета, която този път ще разкрие какво вижда за бъдещето на България и света.

Снимки: Явор Иванов