Икебаната върти г*з на „Годишните награди на Иван & Андрей“


Първи годишни награди на „Шоуто на Иван и Андрей”

Кадри от новия клип на Икебаната (след 42-рата минута от записа):

На 16 май (понеделник) за радост на всички „Шоуто на Иван и Андрей” води друг ТВ тандем, а именно дългокраката красавица Яна Грудева и интелектуалният бръснач Стефан А. Щерев от „Последно 10” на „Станция НОВА”.

Паралелно с церемонията по връчването на „Златната палма” в Кан, директно от София, Грудева и Щерев проведоха първите годишни награди на „Шоуто на Иван и Андрей”.

Яна и Стефан отличиха най-смешните моменти от вечерното предаване в първите шест категории: „Екшън на годината”, „Костюми и грим”, „Реалити”, „Главна мъжка роля”, „Главна женска роля” и „Еротика”.

Годишни награди – 01, Шоуто на Иван и Андрей, 16 май 2011

Годишни награди – 02, Шоуто на Иван и Андрей, 16 май 2011

На 17 май – вторник се състоя голямото завръщане на Иван и Андрей, които водиха шоуто си на живо от 22:00 часа, часове след като кацна полетът им от Кан.

Видяхме втората част от церемонията по връчването на наградите за най-смешните моменти от вечерното шоу.

Освен това Иван и Андрей разказаха своите лични впечатления, и показаха истински кадри с най-интересното от престоя си в евр

Специален гост в студиото бе Деян Неделчев, който представи и най-новия си хит: „На полянката”!

На 18 май ( сряда) Иван и Андрей ще си организират абитуриентска вечер в компанията на известни личности и техните най-забавни спомени от абитуриентските им балове.

На 19 май ( четвъртък) гост в „Шоуто на Иван и Андрей” ще бъде един от най-богатите бизнесмени у нас – Петър Манджуков. Студиото отново ще посети ясновидката Николета, която ще разкрие какво вижда за бъдещето на България и света.

Снимки: Явор Иванов