Илия Луков с безплатен концерт „Зов за България“

Илия Луков издава нов солов албум – „Зов за България”, песните от който певецът ще изпълни на специален концерт на 19-ти ноември

Концертът ще се проведе на открито в София, с редица специални гости, весело настроение и висок дух по повод празника на християнското семейство

След първия си дуетния албум с Любка Рондова – „Хоро се вие” – народният певец Илия Луков ще издаде нов солов запис – „Зов за България” – с някои от любимите песни на българите. Новият албум ще бъде отпразнуван със специален концерт, който ще се състои в събота, 19-ти ноември, от 11:30 ч., пред Народния театър „Иван Вазов” в София, по повод Деня на християнското семейство.

Гости на събитието ще бъдат ТФ „Пирина”, Любка Рондова, Ева и Ива Валентинови, Таня Величкова, Таня Скечелиева, Галя Хараламбиева, Даниел Спасов и оркестър „Веселие”.

Детайли за новия албум „Зов за България” предстои да бъдат оповестени. По думите на фолклориста и писател – Елена Огнянова – познатите народни песни в него, с хубавите си мелодии в изпълнение на Илия Луков са „живи, ритмични, завладяващи и обединяващи хората с българско съзнание, където и да се намират по света”.

Не пропускайте да се развеселите през уикенда преди Деня на християнското семейство (понеделник, 21-ви ноември) с безплатния концерт на открито на Илия Луков, където ще имате възможност първи да чуете изпълненията от новия солов запис на певеца.

Списък с песни от предстоящия албум „Зов за България”:

1. „Зов за България”

2. „Сокол пие”

3. „Земи огин запали ме”

4. „Изви се хоро големо”

5. „Фатма турски не знае”

6. „Марие, млада невесто”

7. „Темна е магла паднала”

8. „Бор садила мома Евгения”

9. „Вричането на Дякона Игнатий”

10. „Хоро на влюбени”

11. „Бела Неда”

12. „Мъжка молитва”

13. „Ангелино, моме”

14. „Разболела се”

15. „Хей, чубрице”

16. „Оро се вие – китка”

 
По темата: