Илиян е новият диктатор на поп-фолка – грабни „Нов фолк“ сега!

Търсете специалния “Нов фолк – само за Илиян”

Новият брой на списание “Нов фолк” е посветен изцяло на Илиян.

Певецът на 2009 година е представил уникални снимки от детството си, разказва всичко за миналото си, отговаря и на най-провокативните въпроси. В броя ще прочетете разкази на негови близки, мнения на колеги и колежки и обширно интервю с приятелката му Белла.

Специален подарък за почитателите на Илиян е DVD с негови клипове и концертни записи.

Певецът представя в своя първи видео албум “Best Video Selection” 14 доказателства в отговор на въпроса: “Защо всички го харесват?”

Певецът на 2009 година е побрал в дебютния си видео албум 10 клипа и концертния видео микс от участието си в Националното турне на “Пайнер” през 2009 г. Тук е и първото представяне върху носител на клипа “Палатка” от триото му с Константин и Борис Дали.

В “Best Video Selection” са и дуетите на Илиян с Джена “Слепи бяхме”, “За теб и мен” и с Анелия – “Две неща”. Албумът включва видеото на новия хит на Илиян “Йо-йо”, както и предишните му хитове: “Тупалка”, “3-4″, “Тарикати”, “Обичам те до безсъзнание”, “Happy Birthday” и др.

Според някои първият продукт от каквото и да е не може да бъде перфектен, но с “Best Video Selection” Илиян доказва, че може.

Инфо: Planeta.TV

Трио БИК – „Палатка“

 
По темата: