Има ли ислямизация на света? Сюлейман Демирел по ТВ7

В „Уикенд с Миа Сантова“ на 28 и 29 май ще видите:

Събота, 28 май

1. Eксклузивно интервю на живо със Сюлейман Демирел – бивш министър-председател и президент на Турция. Разговор за европейското бъдеще на Турция, има ли ислямизация на света и какви са Балканите на бъдещето.

2. Кой всъщност избира политиците ни? Ще влязат ли българските емигранти в парламента, има ли световен еквивалент на принципа на уседналост – разговор в студиото с Божидар Чеков, бизнесмен и емигрант във Франция от 40 години.

3. Българите в Америка и чий е техният глас?

И още:

4. Ще успее ли държавата да осъществи контрол върху ин витро процедурите в България. Малко или много са 18 лицензирани клиники за репродуктивно здраве за нуждите на българката. Бебе на всяка цена или цената на бебетата!

Неделя, 29 май

1. Колко близо е Близкият Изток до решението на конфликта между Израел и Палеститна? Луксът да имаш държава и идва ли краят на израелската непреклонност след призива на американския президент Барак Обама – специално за „Уикенд с Миа Сантова“ – коментарът на доц. Симеон Евстатиев, арабист в СУ „Св. Климент Охридски“.

2. Очаквана ваканция – как работещите родители се справят с малките деца, които вече са във ваканция? Дилеметата пред майките и бащите – свободното време на децата ни или как да изкараме хляба си! Разговор в студиото за това дали общините са адекватен партньор на родителите и колко струва да уплътниш времето на детето си.

Виж видео запис от предаването
28 май

29 май