Имало едно време – сезон 3 и Анатомията на Грей – сезон 10 от Fox Life

Премиери от Fox Life

Имало едно време – сезон 3
от 7 април, всеки понеделник, в 20:55 часа
премиера за България

Майсторите разказвачи Едуард Китсис и Адам Хоровиц („Изгубени”, „Трон: Заветът”) ни канят да последваме Ема Суон, Снежанка, Чаровния принц, Румпелстилскин, капитан Хук и злата кралица Реджина, които ще преминат с кораба си през портала, за да се опитат да стигнат до света на приказките и да спасят Хенри. Но страната на приказките не е такава, каквато я помнят и за да изпълнят мисията си, нашите герои трябва да се изправят срещу по-могъщ противник от Тъмния. Какво иска Питър Пан от Хенри? Дали героите ще загърбят различията и ще работят заедно? Дали Аурора, Мулан и принц Филип ще помогнат на Нийл да оздравее, за да го върнат при семейството му? Ще ви запознаем с нови приказни герои и ще се върнем към стари познати. Затова мислете за нещо хубаво, защото Невърленд ще бъде трескав сън, от който няма събуждане.

Ема, Мери Маргарет, Дейвид, Реджина, г-н Голд и Хук пристигат в приказното царство, където ги посреща пасаж недружелюбни русалки, които заплашват да прекъснат търсенето им, преди да е започнало. Хенри трябва да избяга от Изгубените момчета заедно с още един беглец от плена на Питър Пан. Нийл, който се възстановява от раните си, пътува през омагьосаната гора с Мулан, за да научи съдбата на Ема и Хенри.

Гледай видео анонс онлайн

Заглавие: Once Upon A Time /Имало едно време
Продължителност: 1 час
Таргет аудитория: 18-49 г.
Жанр: Приключенски / Фентъзи / Романтичен
График на излъчване: в понеделник от 20:55 ч.

Джинифър Гудуин като Мери Маргарет Бланчард / Снежанка
Дженифър Морисън като Ема Суон
Робърт Карлайл като Румпелстилскин / Г-н Голд
Лана Парила като злата кралица / Реджина Милс
Джош Далас като Чаровния принц / Дейвид Нолън
Джаред Гилмор като Хенри Милс
Емили де Равин като Красавицата
Майкъл Реймънд-Джеймс като Белфайър / Нийл Касиди
Колин О’Донахю като Хук

Анатомията на Грей – сезон 10
от 24 април, всеки четвъртък, в 20:55 часа
премиера за България

Носител на „Златен глобус” за най-добър драматичен сериал през 2007 г. и номиниран за много награди „Еми”, в това число за драматичен сериал, „Анатомията на Грей” се счита за една от най-добрите телевизионни драми на всички времена. Медицинската продукция, която навлиза в десетия си сезон, проследява личния и професионален живот на група лекари от мемориална болница „Грей Слоун”, които се борят за живота на пациентите си и осмислят връзките помежду си.

Лекарите от „Грей Слоун” са изправени пред опустошението, оставено от бурята. Пострадали спасители и граждани от гигантско свлачище в Сиатъл са откарани в болницата и спешното отделение се препълва. Мередит е изправена пред трудно решение, което ще се отрази на живота на неин любим човек, Кали е разтърсена от предателството на Аризона, а животът на Ричард е в голяма опасност.

Заглавие: Grey‘s Anatomy /Анатомията на Грей
Продължителност: 1 час
Таргет аудитория: 18-49 г.
Жанр: Драма / Романтичен
График на излъчване: в четвъртък от 20:55 ч.

Елън Помпео като Мередит Грей
Патрик Демпси като Дерек Шепърд
Сандра Оу като Кристина Янг
Джъстин Чеймбърс като Алекс Карев
Чандра Уилсън като Миранда Бейли
Джеймс Пикънс-младши като Ричард Уебър
Сара Рамирес като Кали Торес
Кевин Маккид като Оуен Хънт
Джесика Кепшоу като Аризона Робинс
Джеси Уилямс като Джаксън Ейвъри
Сара Дрю като Ейприл Кепнър
Камила Лъдингтън като Джо Уилсън
Гайъс Чарлс като Шейн Рос
Джерика Хинтън като Стефани Едуардс
Теса Ферер като Лея Мърфи

Жабокът принц – сезон 2
от 20 април, всяка неделя, в 21:00 часа
премиера за България

Четирима необвързани аристократи напускат кралствата си и отпътуват за Остин, Тексас, в търсене на своите американски принцеси, но дали приказката ще се превърне в реалност?

„Жабокът принц” се завръща с втори сезон, в който четирима изключително търсени ергени отпътуват за Тексас. Мисията им е да намерят американки, които ще ги обичат заради самите тях, а не заради кралските им титли. Те ще се движат инкогнито, ще живеят в много скромни жилища, ще се занимават с типични американски професии и ще излизат на срещи… много, много срещи, докато намерят истинската любов.

Щом принцовете ни открият половинките си, те ще им споделят цялата истина на голям, приказен бал и ще ги поканят в своите кралства. Дали американските дами ще се съгласят да заминат с тях? Дали ще се почувстват измамени и излъгани? Ще заживеят ли щастливо за вечни времена?

ЗАГЛАВИЕ:Жабокът принц
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 1 час
ЦЕЛЕВА АУДИТОРИЯ: 18 – 49 г., всички
ЖАНР: Реалити
ИЗЛЪЧВАНЕ: Неделя, 21:00 часа

 
По темата: