Имаш сладък домашен любимец? Направи го известен с Boomerang!

Детският канал Boomerang организира за първи път в България онлайн конкурс „Награди за домашни любимци”

Детският канал Boomerang – дом на анимационни герои, обичани от цялото семейство, сред които Скуби-Ду, Том и Джери, Шантавите рисунки, Гарфийлд и Розовата пантера – призовава всички любители на животни да посетят www.boomerangawards.bg!

Първото издание на онлайн конкурса за домашни любимци в България се провежда от 23 април до 22 май. В този период малките любители на животни могат да регистрират своите любимци за участие в състезанието на адрес www.boomerangawards.bg и да се забавляват с различни игри на сайта. Конкурсът има за цел да накара децата да се гордеят със своите любимци и да се грижат по-добре за тях.

Сайтът на конкурса има много интересни секции за децата. Малчуганите могат да регистрират любимците си за участие чрез снимки и видеоклипове в няколко различни категории:

Най-лаком домашен любимец – награда Гарфийлд;
Най-смешен домашен любимец – награда Бъгс Бъни;
Най-симпатичен домашен любимец – награда Туити;
Най-екзотичен домашен любимец – награда Тасманийски дявол;
Най-необичайна двойка домашни любимци – награда Том и Джери;
Най-талантлив домашен любимец – награда Дино;
Най-пухкав домашен любимец – награда Йоги Мечока;
Какъвто собственика, такъв и домашния любимец – награда Скуби-Ду и Шаги

Едно от най-интересните приложения на сайта се нарича Виртуален любимец – то дава възможност на децата, които не притежават домашни любимци също да участват в конкурса. В тази категория децата трябва да участват в 7-дневно предизвикателство, в което да се грижат за своя виртуален любимец по възможно най-добрия начин. Те трябва да го хранят и да го разхождат редовно – всички задачи се изпълняват под формата на занимателни игри, в които има образователен елемент.

Целта на конкурса е да привлече вниманието към животните, които често са едни от най-добрите приятели на децата и са вдъхновили много от анимационните герои на Boomerang. Състезанието за домашни любимци дава възможност на децата по забавен начин да научат повече за отговорностите и приятелството, с които е свързано отглеждането на всеки един домашен любимец. Онлайн конкурсът се провежда едновременно в Холандия, Полша, Унгария, Румъния, Русия и България.

Всеки победител ще получи награда, състояща се от тениска, каишка за домашен любимец, купичка за домашен любимец, топка за домашен любимец, одеяло за пикник и плюшена играчка.

Boomerang е дом на анимационни герои, обичани на цялото семейство. По него можете да гледате неостаряващи любимци като Скуби-Ду, Том и Джери, Шантавите рисунки и Семейство Флинстоун. Boomerang кара родителите да изпитват носталгия по отминалите дни, докато нови и нови поколения се наслажд

 
По темата: