Ина и Дани въртят любов в София ден и нощ 06.10.2015 + видео

На какви жертви сме решени в името на любовта? Готови ли сме да сме искрени пред себе си и другите и открито да заявим чувствата си? Отговори на тези любовни изпитания търсят героите в „София – Ден и Нощ”, първия у нас риалити сериал за живота в големия град, който зрителите могат да следят от вторник до петък от 22.00 ч. по Нова.

Предизвикателство за неустоимо чаровната Ина са нейните чувства към Дани. Страхът й е породен не само от опасението, че може да срещне неразбиране отсреща, но и заради факта, че всички споделят една квартира и подобни чувства могат да породят излишно напрежение. След като Ина разпалено споделя за първата си целувка с Дани по бузата, най-добрата й приятелка София я съветва да признае какво изпитва към него и все пак да даде шанс на емоциите си.

Любовни трепети изпитва и русата красавица Поли, която е привлечена от бармана Марио. Въпреки предупрежденията, че той е непоправим женкар, Поли се поддава все повече на симпатиите си към лошото момче. Какви предизвикателства и изненади предстоят за обитателите на най-забавната квартира в центъра на столицата?

Гледай видео запис от епизода онлайн или тук

Видео анонс –