„Инспектори в поли“ – N-Joy и Z-Rock стартират супер *авто* игра!

Инспектори в поли. Четвърта серия на ГОЛЯМОТО ПРЕБРОЯВАНЕ

Три години подред, всяка зима, Инспектор NJOY и Мистър Zi завладяват пътищата на България с неповторимите си суперавтомобили, за да проверят кой какво слуша в натоварения трафик на страната. Залагат обикновено на марката Chevrolet, защото са тежкари и разбират от коли.

Забавляваха шофьорите и раздаваха награди на всеки, който в правилния момент беше на правилната честота – ZRock и NJOY.

Тази година решиха да поверят тази нелека задача на супер вихрушките – Инспектор NJOY – Нана и Агент ZRock – Ботева – защото се еманципираха, решиха да си починат и да видят дали пък наистина жените стават за всичко.

Партньор, в тазгодишната надпревара с времето, е суперсигурният и качествен Chevrolet Cruze, получил максималните пет звезди за безопасност в Европа и награден за Autobest 2010 – най-добър автомобил в Централна и Източна Европа.

С любопитство ще следим развоя на четвърта серия от ГОЛЯМОТО СЛУШАТЕЛСКО ПРЕБРОЯВАНЕ – този път с Инспектор NJOY – Нана и Агент ZRock – Ботева.

Играта ще бъде насочена към трафика и обществените места. Периодът на инспектирането е от 3 февруари до 14 март, а градовете са от София и още 32, където се слуша радио N-JOY и още 13 града за радио Z-Rock.

Тази година двете дами не само ще инспектират улиците, но ще влизат в офиси, магазини, складове, работни места, за да преровят всяко кътче, в което подозират, че се слушат правилните радиостанции. Естествено, за да наградят хората и да стане весело!

Пак ще има и арестувани – случайни, замръзнали от чакане граждани, които ще изпитат лукса на Chevrolet Cruze, който ще ги отведе до желаното място със скоростта на светлината и удобството на  богоизбраните. Ще пийнат кафе и ще получат днешния вестник и любимото списание.

И после, как да искаш да не си арестуван от Инспектор NJOY и Агент ZRock?! За всеки, който не успее да се докосне до “нежната инспекция” лично, предлагаме да слуша радио N-JOY и да не сменя радио Z-Rock, където ще се случват неподозираните срещи!

 
По темата: , ,