Интелигентната Невена Цонева от „Мюзик айдъл“ пропя чалга

Невена Цонева „мета гюбеци”  за булката Азис – на Спасовден

Трима победители от проекти на Слави –  Люси от „Стани поп фолк звезда”, Невена Цонева от Music Idol и Борис Солтарийски от „Ку-ку Академия”, пяха заедно на сцената на  клуб Night Flight в нощта на Спасовден.


(На снимката: Невена Цонева (вляво) в поп-фолк вихъра)

Неочакваната комбинация се оказа изключително успешна и гостите на Night Flight видяха едно изненадващо шоу на звездите на Слави. Най-големият сюрприз бе Невена Цонева, която за първи път се появява на сцена във фолк амплоа. Заслужени аплодисменти получи Люси, която изпълни дуетната си песен със Слави –  „По ръба”.

Завърналият се от турне в Канада Виктор Калев също се присъедини към групата на колегите си и „продупчи” над 600 билета в Night Flight, с хита си „Баща ми е кондуктор”, но преди това  импровизира върху творечството на Лили Иванова, Сигнал, Васил Найденов и др.

В същото време бъдещата булка Азис избра Спасовден и с половинката му Костадин не спираха да танцуват и пеят с хората на Слави. Провокативната светска двойка обаче явно не бе в обичайната си  купонджийска форма, тъй като пое в неизвестна посока още преди края на шоуто им.

За сметка на това многократния медалист в борбата Краси Кочев се забавлява до ранните часове, като направи впечатление, че бе изцяло в мъжка компания.

Азис е булка на мачото в бяло:

 
По темата: ,