Интересните четива в юнския ROUGE ’09


Джули Бенц: „Не е лесно да играеш жертва”

Ексклузивното задокеанско присъствие на страниците на ROUGE през юни е на звездата от „Рамбо 4” и сериала „Декстър” Джули Бенц.

Актрисата споделя впечатленията си от работата със Силвестър Сталоун: „Малко хора знаят, че той не е само мускули – всъщност е изключително интелигентен мъж”, твърди тя.

Джули разказва и за участието си в един от най-кървавите американски филми – „Убийствен пъзел”: „Не е лесно да играеш жертва. Всички капани и мъчения бяха толкова реалистични, че имах чувството, че наистина ми се случва нещо ужасно… В последната сцена трябваше да напъхам ръката си под трион и напълно се бях шокирала”, признава тя.

“Все ми се случва да играя лошия”, коментира в специално интервю за ROUGE българският актьор Георги Стайков, който от години живее в Швеция.

Звездата от филмите “Вчера” и “А сега накъде?” не крие, че се е сблъсквал с много трудности, докато утвърди името си и в чужбина.

“Работил съм на щанд за плодове и зеленчуци, бил съм сервитьор, мениджър на ресторант, дори съм карал такси”.

Пред читателите на ROUGE застава и съпругата на Георги – Мариан. Шведката споделя, че любопитството е главната причина тя да научи добре български език.

В рубриката “10-те ЗА”, провокативната Люба Кулезич не се притеснява да критикува риалити форматите, продуцентските къщи, “Евровизия” и поп-фолка: “Предавания като VIP Brother подменят действителността с лъжа. Това е като да искате да си купите сочна българска ягода и да ви дадат подобие, което много прилича на плод, но е от пластмаса”.

ROUGE надниква и в съкровищницата на фестивала в Кан, за да представи звездите с най-красивите бижута и тоалети. На страниците на списанието можете да откриете и модните тенденции за лято 2009, както и да разберете от стилистката Дина Ясин какви са fashion законите на Ню Йорк.

Узнайте и кои са най-актуалните прически и какво диктуват световните подиуми за грима през този сезон.

И още: ароматите, които трябва да ви съпътстват през горещите дни, тайните на хидратиращите продукти и как да съхраните блясъка на косата си през лятото.