Интернет игра избира 99 забележителности на България

„Бодилник“ по ТВ7, 10 май: Ще има ли присъда по делото срещу бившия социален министър Емилия Масларова?

И ще издържат ли в съда обвиненията на прокуратурата срещу нея? Това е темата на „Гореща точка“ с Николай Бареков – веднага след новините в 7.30!

Гости ще бъдат: Кольо Парамов – финансист, бивш главен ревизор на БНБ и бивш член на БСП, Мария Капон – председател на ЕНП и Елеонора Николова – юрист и член на БОРКОР. Ще чуем и позицията на говорителя на Софийската Градска прокуратура – Маргарита Немска

В „БОдилник“ ще видите още:

Как чрез интернет – игра можем да изберем 99 забележителности на България? Това ще ни разкажат организаторите на инициативата в минутите след 7:00!

Защо жителите на старозагорското село Ракитница се вдигат на протест срещу решението на тяхна територия да се изгради сметище за отпадъците на Стара Загора? Всички гледни точки в пряко включване след 8:30!

Пряко от Военно-медицинска академия ще разговаряме с лекарския екип – реаниматори, които участваха в транспортирането от Ню Йорк на д-р Петър Константинов – създателя на общонационалното движение „Мати Болгария“, който два месеца беше в критично състояние зад океана.

На гости на Жана в „Сладки приказки“, след 9:00, ще бъдат актьорите Васил Василев – Зуека и Нина Димитрова, за да ни разкажат за инициативата им да играят два свои спектакъла благотворително за пострадалите от разрушителното земетресение в Япония.

Видео запис от предаването