Интернет „кърлежи“ хапят Радина Кърджилова по bTV Action

Българските мъже за донорството – на 15 октомври, събота в „Хрътките” по bTV Action

Актрисата Радина Кърджилова гостува на Валентина Войкова в неделя по повод интернет посегателствата върху профила й в социалните мрежи

Тази събота в „Хрътките” от 20.00 часа по bTV Action ще стане ясно каква е вероятността българин да се окаже баща на 75 деца чрез донорство и защо у нас е много по-вероятно дете, заченато с донор, да е с биологичен баща Ханс, вместо Иван.

Какъв е профилът на българите – донори – ще разкрие водещата Валентина Войкова, която се срещна с един от тях. Зрителите ще разберат още: имат ли мъжете-дарители проблем с това, че няма да познават своите биологични деца, какви са правилата за донорство у нас и къде по света може да се избира кандидат само с едно кликване в интернет.

Провокацията на „Хрътките” на 15 октомври ще покаже как екипът купува студентски гласове за измислена партия. Гореща дискусия в студиото с участието на политолога Евгени Дайнов ще търси отговор на въпроса срамно ли е предлагането и получаването на пари за избори в България.

Кои са районите с повишена радиация в България и какво се случва със замразените през 90-те години 48 уранови мини – ще разкрие неделното издание на „Хрътките” на 16 октомври. Част от тях са изровени, железата са разграбени, а радиационният фон е замерван в пъти над нормата. Кои са местата, на които са отчетени най-високи стойности на радиация, къде се провеждат офроуд състезания върху радиационна почва и край кое село има контейнери с радиоактивни отпадъци – отговорите само в неделя от 20.00 часа по bTV Action.

Специален гост на „Хрътките” в неделя ще бъде звездата от „Стъклен дом” Радина Кърджилова, която е една от известните личности, потърпевши от интернет-посегателствата върху профила й в социалната мрежа.

Как се оказва, че без да подозирате, сте известен фен на няколко кандидат-президенти, харесвате марихуаната или емигрирате спешно, и може ли да се спрат злоупотребите с профили – в „Хрътките” в неделя.

Гледай видео клипове от предаването онлайн.

Снимка: Стоян Гребенаров