Интернет се изнася във VOX на 3-ти март: ГепиМе става на 3!

Gepime.com на  3 години в клуб Вог

Да събере  най-големите  и разкрепостени потребители под един покрив е целта на екипа на Гепиме, издават от ПРоФайл.

Голямото парти се организира  за първи път по случай 3  годишнина от основаването на   най-големия сайт  за запознанства,  което е повод да се срещаме и забавляваме извън виртуалната реалност, добавят основателите. В крайна сметка сайтът съществува, за да събира хора и да създава незабравими за цял един живот емоции! 🙂

За високия градус на купона са поканени  4-ма водещи, като оскъдно обличащата се и провокативна Lady B, Джоана, Елза Парини, Иванка Шекерова – водещата на gepiTV.

С еротично-развлекателния спектакъл няма да има мъжко сърце, което да остане безучастно на развилнелите се хормони, заливащи публиката! Десетки награди са осигурени  в избора  на Топ 3 най-сексапилни и най-разкрепостени мъже и жени, присъстващи на партито. Топ наградите ще отидат за първите потребители, избрани в пряк конкурс от публиката с викове, а горещите юзъри ще красят през пролетта главната страница на Гепиме!

Запомни, че само на 3 март, от 23 часа, в клуб VOG (бившия клуб Библиотеката) може да участваш или наблюдаваш масовото похапване на празничната торта от телата на мега сексапилните танцьорки – от всички осмелили се да оставят задръжките вкъщи!

 
По темата: