Интервю на Виктор Николаев с Йоана Буковска-Давидова

Йоана Буковска-Давидова: „Дадох на Виолета Захариева любов, а тя ми отвърна с признанието на публиката“

Актрисата сподели, че през последните няколко години спи по 3-4 часа на денонощие, за да се подготвя за ролята и интензивните снимки

Броени часове след драматичната раздяла на Йоана Буковска-Давидова със сериала „Откраднат живот“, актрисата влязла в ролята на противоречивата и ярка героиня Виолета Захариева, разказа в „Здравей, България“ какво ѝ е донесъл образът и какви са били емоциите от участието ѝ в хитовата продукцията.

„Благодарна съм на NOVA и Евтим Милошев за тази платформа, в която можем да правим кино, защото там имаме шанс да покажем на какво сме способни като актьори, да разгърнем потенциала си и да накараме българската публика да се гордее с наш продукт“ – сподели Йоана Буковска-Давидова. „Дадох много любов на Виолета, а тя ми отвърна с признанието на зрителите. Това е първата ми главна героиня на малкия екран от 10 години насам. Чрез нея доказах защо киното е страст за мен. Виолета показва докъде съм стигнала като актриса и се превърна в нарицателно за днешното ни общество“ – разказа актрисата за героинята си в най-успешния бългрски медицински сериал.

Само два дни преди големия финал на четвърти сезон, който ще бъде излъчен на 22 декември, феновете взривиха социалните мрежи с коментари за разтърсващата игра на актрисата, която посвети ролята на своята майка, починала от онкологично заболяване. Предложения за Оскар и най-високи оценки бяха част от коментарите на официалната фейсбук страница на сериала. Силни моменти и съдбовни събития ще бележат живота и на други главни герои в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Чуждо тяло“. Брак, раздяла и нов живот ще бъдат само част от развръзките в МБАЛ „Св. Кирил“.

Не пропускайте епизодите до края на седмицата и дългоочаквания финал на четвърти сезон в петък от 20:00 ч. по NOVA.