Интервю с Диан Жокера: преди в „Стар академи“, сега – стриптизьор!

Стриптизьорът – риалити звезда Диан Жокера: „Приемам стриптийза като артист”

Диан Жкера разкрива личността си пред светското предаванеКоктейл в събота вечер

Какво може да видите във видеото по-долу?

От интервюто става ясно, че Диан Жокерът е… женен, въпреки че е стриптизьор?! Как приема съпругата му неговите занимания? Къде са се намерили двамата? Каква е по професия тя? И води ли Диан изгората си по своите „горещи участия”?

Новината около Диан Жокера е, че не е загърбил пеенето! В момента той влиза в студио за записи. Стилът ще е R’n’B & dance – без поп-фолк! Кефи ли се на чака-раката мургавият симпатяга, или трябва да погълне бая голямо количество алкохол, за да му понася?

Диан Жокера говори и за Star Academy – какво е отношението му към шоуто, няколко години след участието? Виж във видеото! Каква е била мотивацията на Жокера да влезе в риалитито? Момчето не може да скрие вълнението при спомена – той просто е искал да направи нещо със себе си!

Диан Жокера харесва Биг Брадър фемили, следи го с интерес. Какво е мнението му за новия сезон? Според него, доста от представените семейства са подобни на българските. Одобрява ли идеята на продуцентите да покажат малко по-крайни типажи?

Разбрахме, че Жокера е женен. Какво мисли за децата, иска ли да стане баща? Сякаш изглежда притеснен, когато говори за тази тема! Погледни в прикаченото видео…

Оказва се, че Диан Жокера има двама доведени братя. Как е протекло детството му? Танцьорът-стриптизьор твърди, че разбрал отрано важните неща в живота, тъй като не е от най-заможните семейства. И все пак – бил ли е глезеното дете?!

В добрите семейства, децата не са толкова добри” – анализира нощния живот в страната Жокера.

Виж интервюто на Бети Методиева: