Интервю с Христо Стоичков от Извън играта – онлайн / БНТ

Христо Стоичков – ексклузивен гост в „Извън играта“ по БНТ1

Най-известният български спортист в света е специален гост на Люба Пашова тази седмица в предаването „Извън играта“. Зрителите ще видят емоционалния разговор с Христо Стоичков в събота (5 май) от 18:30 часа по БНТ1.

Водещата ще върне Стоичков в спомените за големите му професионални успехи. Двамата ще погледнат към спортните постижения, престижните награди и славата от дистанцията на времето. Христо Стоичков и до днес остава най-успелият български футболист: носител е на „Златната обувка“ и „Златната топка“, а в класация на вестник „Гардиън“ бе обявен за един от най-добрите нападатели в историята на световния футбол.

„Христо Стоичков е знаменитост от световна величина. Срещите ми с него винаги са събитие, защото има ярки и непоколебими позиции по теми, свързани както с футбола, така и с публичния живот не само в България. За мен е чест, че единственото предаване, в което избра да гостува в краткото си завръщане у нас е „Извън играта“ – заяви Люба Пашова.

Футболната легенда ще говори и за приятелствата, семейството и ще разкрие добре ли се справя в ролята на дядо, далеч от светлините на публичния интерес.

Гледай видео запис онлайн