Интервюта с майката на Христо Стоичков и дъщерята на Илия Павлов

Кандидат за президент на ГЕРБ Цецка Цачева в „Комбина” по NOVA

Журналистът Милен Цветков, майката на Стоичков и дъщерята на Илия Павлов са част от предаването тази неделя

Ексклузивно в „Комбина” – тайнственият кандидат за президент на ГЕРБ Цецка Цачева проговаря пред Лора Крумова в деня, в който цяла България очаква петия кандидат за президент на България.

За първи път пред българска медия застава и дъщерята на убития Илия Павлов. Паола Павлова, която от дете живее в чужбина, се завърна в България заради нещо много специално, което ще разкрие в интервюто с Галя Щърбева за NOVA. Наследницата на империята споделя много лични неща за себе си и семейството си.

Как живеят кандидат – президентите? Тази неделя кандидат-президентът на Реформаторския блок Трайчо Трайков отваря дома си за Лора Крумова. Повече за предстоящата предизборна битка и как се чувства семейството в този важен за тях момент зрителите ще чуят от самия него и бременната му съпруга няколко дни преди да се роди второто им дете.

Журналистът и едно от емблематичните лица на NOVA Милен Цветков ще коментира актуалното политическо риалити, а лорд Евгени Минчев с гордост и без предразсъдъци няма да спести на българските ВИП-ове какво мисли за тях.

Майката на Христо Стоичков – Пенка, проговаря пред Краси Боев в седмицата, в която синът й стана дядо. На кого прилича внучето на Стоичков?

Миролюба Бенатова представя: Раната Катуница… продължението.

Гледайте Лора Крумова, Галя Щърбева, Миролюба Бенатова и Краси Боев в „Комбина“ – неделя, от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн или тук