Ирина Флорин купува къща, синът й окупира университета

Звездата от „ВИП Брадър“ залюбила млад банкер, твърди столичен ежедневник

Откакто е напуснала Къщата на „ВИП Брадър“, поп певицата Ирина Флорин неотлъчно е до новия си възлюбен – 34-годишен банкер, който я обожава.

Въпреки разликата от почти 20 години помежду им, Ирина от месеци се носи на крилете на любовта. Двамата се запознали в средата на лятото и чувствата им бързо прераснали в изгаряща любов.

Новият избраник на певицата дълго време е учил в чужбина. А докато Ирина прекара цели два месеца във „ВИП Брадър“ кавалерът й стоически понесъл дългото й отсъствие, без да погледне встрани, твърди „Всекиден“.

Самата Ирина не иска да говори за новия си приятел, тъй като се притеснява, че връзката им ще се помрачи от медиите. Именно затова тя не ходи по ресторанти с гаджето си, а прекарват вечерите си в апартамента й в „Лозенец“.

Съседите й обаче са разказали, че след като излезе от Къщата, господинът три поредни вечери отивал в дома й с букет цветя и бутилка червено вино. За това какво се е случвало там, всеки би могъл да развихри въображението си.

„Парадоксално е, но на 52 мъжете ме харесват повече от всякога“, споделя Ирина Флорин, която очевидно усеща, че младият й мъж не може да й се насити.

Преди Ирина мислела, че животът свършва на 30, но сега е убедена, че именно тепърва започва. След успешното си представяне във „ВИП Брадър“ изпълнителката ще прибере 120 000 лева хонорар. С парите тя смята да си купи още един дом и кола, твърди „Всеки ден“.

В интервю за „24 часа“ обаче Ирина Флорин признава, че живее под наем. Парите от „ВИП Брадър“ не биха стигнали да си купи нов дом, ала точно за това мечтае.

Докато била в шоуто, синът й бил приет „Психология“ в Софийския университет. Той участва активно в протестите и окупацията на Ректората. Самата певица признава, че не разбира от политика, но участвала активно във февруарските протести – те имали точни и ясни послания.

Ирина Флорин се терзала три месеца дали да влезе във ВИП Брадър. Решила на 4 септември – седмица преди старта, за няколко минути. Страхувала се да влезе – от битовизми, от физиологични проблеми, да не би нещо да й се случи. Синът й пък я предупредил, че е доста вероятно да й е скучно. Точно така било в определени моменти.

Певицата също така разкрива, че не е влоши отношения с Кеворк Кеворкян. Той обаче не бил уведомен, че бившата му приятелка влиза във „ВИП Брадър“. Към настоящия ден двамата няма какво да делят, но не се чуват всеки ден.

Цялото интервю с Ирина Флорин вижте тук.

Частично е използвано инфо на агенция ПИК

 
По темата: