Ирина Флорин, Лияна и Анна Янова пеят благотворително в мола

Участници от VIP Brother и Big Brother All Stars 2013 с благотворителна инициатива в подкрепа на Българската Коледа

Ирина Флорин, Пламен Медаров, Мариан Кюрпанов, Лияна, Мира Радева, Денди, Анна Янова и Златка Райкова ще приготвят топли напитки и коледни сладкиши в Paradise Center – тази събота от 13 ч.

Тази събота, 21-ви декември, едни от най-обичаните български риалити звезди ще се обединят в името на децата на “Българската Коледа”. Ирина Флорин, Пламен Медаров, Мариан Кюрпанов, Лияна, Мира Радева, Анна Янова и Златка Райкова организират благотворителна инициатива, чрез която ще покажат своята подкрепа и разбиране към темата на кампанията тази година – „За по-малко деца с увредено зрение и увреден слух”.

Осемте участници от VIP Brother и Big Brother All Stars 2013 ще бъдат основни действащи лица на „сладък” благотворителен щанд, построен специално за тяхната инициатива до голямата елха на партера на Paradise Center. На него от 13 часа в събота те ще демонстрират показаните в продължение на няколко месеца в ефира на Нова ТВ таланти, но и ще изненадат феновете и с нови и интригуващи умения.

Интересен е фактът, че Пламен Медаров е професионален бариста – една нова и все още непозната  професия в България. Именно заради това, всички топли напитки, които посетителите на щанда ще си закупят с благотворителна цел, ще бъдат приготвени под неговото строго ръководство.

Коледните сладкиши пък ще бъдат приготвени лично от Мариан Кюрпанов и Мира Радева.

За празничното настроение много ще допринесат изпълненията на Ирина Флорин, Лияна и Анна Янова. Те ще предоставят за продажба на щанда и свои дискове – „Копринена жена” на Ирина Флорин, „UP” на Ани и DVD Фитнес с Лияна, като средствата отново ще бъдат дарени за “Българската Коледа”.

Ако искате да подкрепите своите любими риалити звезди в тази благотворителна инициатива и да получите лично коледно послание от всеки от тях – заповядайте на сладкия коледен щанд на 21-ви декември, събота, 13 ч. до голямата елха на партера на Paradise Center