Ирина Флорин открива клуб „9-то авеню“ във Военния клуб

Най-амбициозният проект на столичната клубната сцена отваря врати на 21 ноември

С бляскаво парти, на което ще присъстват най-актуалните личности от родния шоубизнес, модата и съвременната българска музика, стартира най-амбициозният клубен проект за сезона – 9th Avenue Club.

Новата актуална дестинация в нощна София ще посрещне за първи път гостите си в 23.00 часа, в сградата на Военния клуб на бул. „Цар Освободител” 9. Своето присъствие на ВИП-събитието на сезона са потвърдили поп-дивата Ирина Флорин, топ-моделите Виктория Джумпарова и Венета Харизанова, както и носителки на титлите „Мисис България” и „Мисис България Вселена”. Ще присъстват и участничките в тазгодишната риалити версия на конкурса „Мис България 2013” Вероника и Моника Ланчеви. Сред поканените са още Диана Любенова, Елен Колева, рапърът Криско, младата надежда на поп музиката Михаела Филева и много други.

Ситуиран в идеалния център на София, в знаковата със своята културна и историческа стойност сграда на Военния клуб, 9th Avenue със сигурност ще привлече всички жители и гости на столицата с обстановката си, съчетаваща елементи на неокласическата архитектура на Военния клуб с най-новите тенденции в интериорния дизайн, с високото ниво на обслужване, с качествените напитки и коктейли, както и с музикалната програма, представена от най-популярните български диджеи.

За да може да отговори на възможно най-широк кръг от музикални предпочитания, екипът на 9th Avenue ще предложи всяка седмица от вторник до събота горещи парти вечери под звуците не само на последните хитове за сезона, а и на най-доброто от ретро жанра, от българския поп и хип-хоп, от денс-сцената и черната музика.

От 9th Avenue не са забравили и за любителите на изисканата кухня. По тази причина едновременно с клуба в съседната зала на този четвъртък отваря вратите си и 9th Avenue Bar & Dinner. Ресторантът със сигурност ще привлече ценителите на интернационалните гурме специалитети, които ще могат да се насладят на кулинарните изкушения в менюто във всеки един момент на денонощието.

 
По темата: