Iron Maiden са благотворителни – с интересна инициатива и търг!

Вещи на IRON MAIDEN на търг за събиране на средства за благотворителност

Докато членовете на IRON MAIDEN се съберат за записи на нов студиен албум, който всички се надяват да излезе по-късно тази година, техният мениджър Род Смолууд тренира за надбягване с колела с благотворителна цел, което ще се състои в края на януари в Египет. Събраните средства ще са в полза на Childline (www.childline.org.uk) и Nordoff Robbins Music Therapy (www.nordoff-robbins.org.uk).

Род е организирал състезанието за 40 приятели, основно от областта на музиката, спорта и въобще света на шоубизнеса. Те ще трябва да минат по трасе, дълго над 100 мили по устието на Нил между Осван и Луксор и то само за 48 часа. Очаквания приход от събитието е над £150,000, които ще отидат в полза на благотворителна кауза.

Род коментира: „Това е важна промяна за всички – да свършим нещо реално, а не просто да си стоим през повечето време. Затова сега ще се качим на маунтийн байковете си, за да изкараме толкова пари, колкото можем за тези две организации, които работят в подкрепа на децата.

В подкрепа на това, се пускат на търг и три супер специални вещи на IRON MAIDEN – отново с цел набиране на средства за каузата. На www.ironmaiden.com е открит търг, само за членове на фен клуба на IRON MAIDEN FC и онлайн членове на фенклуба, за да е сигурно, че ценните вещи на бандата ще попаднат в ръцете на някой, който истински обича бандата и за когото те ще значат много. Търгът ще продължи 15 дни, вече е отворен и приключва на 2 февруари.

Експонат 1: Фантастична китара GIBSON EPIPHONE LES PAUL CUSTOM, с автографи

Много специален и истински колекционерски предмет за феновете на Мейдън. Не само защото е една от китарите, на които свири Ейдриън, но и защото на нея има автографи от всички в бандата, направени точно преди Коледа!

Експонат 2: Цветен постер за DVD изданието на “FLIGHT 666”, с автографи от всички членове на IRON MAIDEN.  Фантастичен сувенир от най-амбициозното турне на бандата до момента!

Експонат 3: Платинен диск (за платинен статус в Щатите), персонално гравиран за Род Смолууд

За продажби в Съединените щати от над 100,000 копия на DVD-то на IRON MAIDEN  “FLIGHT 666” (едно от най-продаваните заглавия, ако не и абсолютният бестселър в Щатите за миналата година).

За повече инфо: www.ironmaiden.com

Припомни си Iron Maiden в София: