Ищар пристига за откриването на restART в ж.к. Люлин!

Ищар Алабина ще открие новия спортно-развлекателен център restART

Певицата ще раздава награди по случай Деня на детето

Ищар Алабина ще бъде специален гост на откриването на спортно-развлекателен комплекс restART , което ще се състои на международния Ден на детето, 1 юни от 17 ч.
Певицата пристига цели два дни по-рано от официалния старт на турнето си у нас, за да присъства на пъстрия детски празник, с който restArt ще отвори официално врати за посетители в  столичния ж.к. Люлин ( бул. „Джавахарлал Неру“ 30).

Поканени на празника са и малки и големи – всички, които носят детския дух в себе си и искат да се забавляват истински и без ограничения. Входът ще бъде свободен за посетителите.

По време на 5-часовата програма Супер Бианка от Междинна станция, Врабчетата и най-забавните аниматори на София ще се погрижат за празничното настроение на малчуганите,  Бате Ненчо от „Комиците“ ще покаже ефектни фокуси, а специалната гостенка на restART Ищар Алабина ще раздаде много подаръци на най-заслужилите.

Кулминацията на празника ще бъде голямата томбола, от която лично Ищар Алабина ще изтегли имената на десетима щастливци, които ще спечелят VIP Meet & Greet среща с певицата.

Освен че ще получат възможността да гледат безплатно концерта на Ищар Алабина на 5 юни от 18.30 ч.,  те ще получат поименни автографи и възможността да се снимат с нея за спомен.

Ищар Алабина ще изнесе в София още един концерт същата вечер от 21 ч в рамките на голямото й юнско турне у нас.  То ще стартира във Варна на 3 юни в Летния театър, ще продължи в Бургас на 4 юни в Летния театър и след двете шоута в столицата ще завърши  в Античния театър на Пловдив на 6 юни.

СПОРТНО-РАЗВЛЕКАТЕЛЕН КОМПЛЕКСТ restART

Комплексът, разположен на площ от 11 000 кв.м., се намира в най-големия район на София – ж.к. Люлин. Местоположението му отрежда централно място в район София-запад и много лесен достъп от всички точки на столицата посредством метро, автобусни, трамвайни, маршрутни линии и собствени автомобили.

Атракционът се намира между новопостроената църква „Св. Св. Климент Охридски“, спортната зала на „Левски-Сиконко“, Търговския „Силвър Център” и от южната страна бул. „ Джавахарлал Неру”.

За удобство на гостите на комплекса разполага с охраняем паркинг за 300 автомобила. Комплексът е обезопасен с охрана и висока ограда.