Искам те на сръбски, Галена, а от Анелия полудявам! – видео

Две големи поп-фолк звезди изкараха нови хитове с разлика от няколко часа.

Анелия представи „Искам те, полудявам“, а Галена не отстъпва с „Vatreno, Vatreno“.

Анелия зарадва многобройните си фенове с най-новия си видеоклип, който само за час събра хиляди гледания в официалния профил на Планета ТВ в Youtube.

„Искам те, полудявам“ е по музика на композитора Николай Пашев и текст на Мариета Ангелова и Лора Димитрова.

Принос в създаването на песента има и индийката Капка Кумар, като екипът се надява за пореден път да изненада приятно меломаните.

За реализацията на видеоклипа Анелия работи с режисьора Людмил Иларионов-Люси, а подготовката отне на звездата повече от месец. Освен с красиви визии, певицата впечатлява и с оригинална хореография, в която се включва активно.

Въпреки че феновете са екзалтирани и впечатлени от хита на Анелия, по някакъв начин Галена успя „да я забие в земята“, но не и без чужда подкрепа.

За сравнение, Анелия постигна нелошите 48 000 гледания до 11 часа на 18 юни 2013 г., ала Галена надскочи успеха на колежката си – нейният хит с МС STOJAN, където Галена пее на сръбски, се радва на 65 000 гледания. В международен и „всемирен“ аспект, динамичният хит на Галена не даде шанс на Анелия да се порадва на доминация дори и само за ден.

„Vatreno, Vatreno“ на Галена и MC STOJAN е реализирана от изцяло сръбски екип. Клипът е на Identity & DjoloVideos, музиката на Damir Handanović. Същият е създал десетки хитове в Сърбия и във Фейсбук има над 20 000 почитатели. Пълен списък на всичките му творения намерете тук: http://www.facebook.com/DamirHandanovicPage/info.

По покана на сръбския си колега, Галена е специалният гост-изпълнител в новия проект на MC Stojan.

Частично е използвано инфо на Planeta.TV

 
По темата: ,