Искаш ли да научиш ЗУМБА? Ела – безплатно в Dance Academy!

Dance Academy обявява ден на отворените врати, на най-новите и най-любими танци!

Dance Academy София се оказа пресечна точка на холандския, корейския и руския посланик. Дипломатите избраха училището за танци по различни причини.

Негово превъзходителство Карел Ван Керстен се подготвя при Лъчезар Тодоров за предстоящия Виенски бал!

Руският посланик засега води на уроци своето семейство, но може би и той самият ще се присъедини към съпругата и дъщеря си.

На класически бални танци в Академията се учат и банкери, адвокати, собственици на големи компании.

На 12 февруари за втори път в своята история  Dance Academy ще даде възможност на софиянци да танцуват напълно безплатно и то цял ден. Залите ще отворят врати още в 9ч. сутринта и часовете ще приключат в 21 часа.

Най-добрите преподаватели  у нас ще се занимават с малки и големи. Ана и Фил решиха да повторят Деня на отворените врати след огромния наплив на първото такова събитие. Около 1 000 човека посетиха тогава един или повече часове.

Най-голям интерес предизвикаха народните и латино танците, както и йогата.

Голяма скорост набира и  у нас световният хит ЗУМБА. Ана Дончева вече може да се похвали, че е лицензиран преподавател по зумба. Преди дни тя се върна от Рим, където държа изпит, за да получи документа. Така красивата г-ца Дончева е една от първите дами у нас, които имат право да преподават уникалната зумба.

Денят ще приключи с най-щурото денс парти вечерта, с начало  21 часа. Всички – гости и преподаватели – ще танцуват заедно.

В Академията ще запознаят гостите си и с друг съвсем нов за  България танц/спорт – NIA DANCE.
Nia е динамично съчетаване от танцови, бойни и лечебни изкуства. Nia интегрира прецизността на бойните изкуства и медитативни техники с грацията на танца.

Ето какво казва Мария Захариева – жената, която внесе за пръв път танца у нас :

Докато живеех в САЩ, редовно  посещавах класове по Nia. Когато обаче се завърнах в България, разбрах че Nia още не е пристигнала при нас. Часовете  наистина ми липсваха и аз често мрънках на моя прекрасен съпруг колко много ми се танцува Nia. Тогава един прекрасен ден, получих подарък от него – White Belt Training  за бъдещи Nia инструктори. Обучението, което траеше една седмица се проведе в Лондон. Това бяха много дълги дни, изпълнени с танци, дискусии, смях и положителни емоции. Присъстваха студенти (между впрочем само жени) от цял свят.

Обучението ме промени много – не толкова физически, колкото емоционално. Оттам си тръгна една по-позитивна, по-щастлива и по-любопитна към себе си и света Мария.

След като се завърнах в България, практикувах редовно Nia, като си бях сама инструктор. Сега чувствам, че е време да споделя Nia и с повече хора, за да може тя да докосне още сърца.”