Испански сериал „Тайните на времето“ по bTV + видео

 „Тайните на времето” преобръщат съдбата на двама влюбени в нов испански сериал – от 14 юли в 13:30 часа по bTV

Новия испански сериал „Тайните на времето” (El secreto de puente viejo) ще се завърти в ефира на bTV от 14 юли. Поредицата ще се излъчва всеки делник от 13:30 часа с два епизода.

Зрителите на bTV ще имат възможността да проследят една история, която се развива в отдалечено село, разположено в централните равнини на Северна Испания в края на ХIХ век. Всичко започва в една бурна нощ, в която Пепа Агире (Меган Монтанер) преживява най-болезнения удар от своя любим Карлос. Тя се сблъсква с най-тежкото предателство, когато той взема новородения й син, за да го даде на съпругата си Елвира, която е родила мъртво отроче. Пепа е отхвърлена и изгонена от селото с камъни и се заклева, че никога няма да забрави детето, което са й отнели.
След години Пепа става акушерка в село Пуенте Виехо, където се запознава с Тристан (Алекс Гадеа) –  женен, пенсиониран военен.  След тяхната срещата, помежду им пламва невъзможна любов, която предизвиква напрежение сред местните. Съдбата на двамата главни герои е обвързана с общо минало, свързано с ужасните събития, през които е преминала Пепа. Скоро тя открива, че отнетото й дете е по-близо до нея, отколкото е предполагала…

Гледай видео от сериала онлайн:

 
По темата: