Историята на Захария Джефри Фокс продължава в „Отечествен фронт“


„АМЕРИКАНСКИ СИРАК” ИЛИ НАКАЗАНИЕ ЛИ Е ДА ЖИВЕЕШ В БЪЛГАРИЯ?

Тази събота, 6 юни от 18:00 часа, социалният ъндърграунд „Отечествен фронт” ще продължи историята на българския сирак Захария Джефри Фокс, имал късмета да бъде осиновен от могъща американска фамилия в щата Аризона. Той получава шанса да живее нормално, охолно и богато, но вместо да спазва правилата на добре подредения свят, той започва да прави бели и балкански издънки.

„Не делим хората на черни и бели,” – разказва Мартин Карбовски, – „но всеки ден виждаме как те сами се разделят на два вида, само на два вида – на глупави и умни. Ще ви разкажа още за Захария Джефри Фокс – за неговите родители, едните – американските и за другите – тукашните, българските. Ще разберете, че Захария мрази България, което е естествено, след като си живял в Аризона, както и за това, че животът у нас е наказание. Сагата на американския сирак продължава!”

Малкият българин, който отива да живее в Америка, получава шанса на живота си, но вместо това насилва сестра си – родната, която също е осиновена като него. Той е продължил нормалния си сексуален живот, познат му от домове.

След като американското му семейство го хваща на калъп със сестра му, Захария има три възможности – лудницата, затвора или да се върне в България. Той избира третия вариант – да се върне в България. „И друг път сме ви казвали – в домовете за сираци в тази страна е Содом и Гомор.” – коментира Карбовски. –

„Децата се чукат като невидели и не виждат нищо друго, освен инстинкта да ядеш, да биеш и да ебеш. Захария днес плаща за неговия Содом и Гомор, него божият американски гняв го е застигнал и го е пратил в геената огнена на българската действителност! От рая – в ада!

На това място трябва да помислим колко виновен може да е малкият Захария Джефри Фокс, кръстен с българското име Валентин. Той просто е приел за нормално да живее като скот – нещо, което сме му предложили всички ние. И всички ние, докато събираме пари за децата на България, вместо наистина да разберем за какъв чудовищен проблем става дума – всички ние продължаваме да сме виновници за провала на тези излишни човешки животи…”.

Днес Захария живее по милост в кметството на родното си село Здравец, а кметът е поел грижите за него. И англоговорящият сирак обижда всеки, който е решил да живее в България – живеенето тук е наказание. Американците са го наказали да живее в България и в този смисъл техният модел и система са постигнали своето – Захария осъзнава, че е наказан лошо…

Захария Джефри Фокс прави всичко възможно да не ни срещне с истинските си, българските си родители. „Самият аз се излагам – за мен те не са хора!” – казва той.

Българските родители на Захария са пълни дегенерати – от вида им става ясно защо Захария съжалява за Америка. „В най-мизерната държава на континента, в най-бедния й край, в една мизерна пивница едни най-мизерни хора пият най-евтината ракия към обяд и не могат да говорят – невербални са!” – разказва Карбовски. –

„Плачат, смеят се, карат се, прегръщат се – тези хора раждат толкова гадни деца, че дори и американците не им ги искат след това. Ако поне малко търсите причината за тъжната съдба на Захария, за неговия пропуснат шанс, за нашия пропуснат шанс – вижте родителите на Захария. Те обясняват с беззъбите си усти страшно много неща…

Не ме е яд на Захария. Не ме е яд на България. Яд ме е на американците Тия се мислят за най-праведните и готините пичове на света… Те гонят нещастния Захария, прехвърлят проблема на нас – ние, които сме свободни хора.

Ако американците бяха толкова яки, те щяха да се справят с проблема Захария. Но днес ние се справяме с него – великият местен кмет и нашата сляпа държава. Къде е тук американското величие и гордостта да бъдеш американец?

Вие с един сирак не може да се справите, а ние ги правим тия сираци, произвеждаме ги и живеем с тях цял живот.

Американците са меки пишки – ние сме тези, които сме родени от свободата като животни и никога, ама никога няма да се дадем да ни превъзпитат. Ние сме домът на смелите и ние сме земята на свободните! Другото са розови фашистки правила, които могат да излъжат Захария, но нас не.

Оставаме си такива каквито сме. Мамка им американска!”

„Отечествен фронт” – събота, 6 юни 2009 г., от 18:00 ч. по Нова телевизия

Видео анонс: