Италианската булка еп. 14, 15, 16, 17, 18 с онлайн видео от 24, 25, 26, 27, 28.04.2017

16 епизод
Баба Елоиса се моли за здравето на Джана!

След като Педро открива Джана в безсъзнание до реката, баба Елоиса се моли за скорошното ѝ възстановяване. В същото време, Фиорела е отчаяна и казва на Педро, че не иска да се случи нещо със сестра ѝ. Той, от своя страна, я моли за извинение за това, че не ѝ е повярвал, че Джана наистина е болна и я уверява, че ще плати всички медицински разходи на Джана.

От друга страна, Анибал разпитва Хулиета за омразата, която изпитва към италианките, но тя запазва мълчание.

Педро прави разкритие, което оставя всички без думи.

17 епизод
Виторио е на път да открие Фиорела!

След случилото се с Джана и като вижда колко е притеснен Педро за италианските сестри, баба Елоиса разпитва внука си за това, което изпитва към младата и красива Фиорела.

Джана е благодарна на Педро за цялата помощ, която им е оказал.

Въпреки голямата болка, която изпитва Педро при посещението на гроба на Таня, със сълзи на очите, той се сбогува с жената, която е присъствала в живота му през последните няколко години. Той обещава да се бори за любовта, която изпитва към Фиорела.

Виторио е на път да открие Фиорела – той се обажда в ранчото Лос Анхелес.

18 епизод
Освалдо открива, че съпругата му и Педро са се целунали!

Бенито, който наскоро е започнал работа в ранчото Лос Анхелес, говори чудесни неща за една жена, но както изглежда, Джана въобще не се впечатлява от коментарите му.

Фиорела изгаря от ревност – след като вижда как Педро и Соня се целуват, тя влиза в ожесточен спор с внука на Елоиса.

Този проблем се задълбочава, когато и Освалдо научава за любовната среща между братовчед му и съпругата му Соня.

Въпреки всичко, Педро е готов да рискува всичко заради любовта на Фиорела, а целувката, за която и двамата мечтаят/сънуват, може да се превърне в реална.

19 епизод
Роксана и Бенито са разделени!

След като прекарват цялата нощ в пиене, Роксана и Бенито са задържани, когато се установява, че Бенито кара в нетрезво състояние. В същото време, девойката се опитва да избяга от полицията. Така двамата са отведени и затворени в различни килии.

От друга страна, Джана моли своята сестра Фиорела, която не се отделя и за миг от нея, да не се притеснява толкова много. И също така я моли да не се стряска, ако не я намери.

Данте продължава да е съюзник с Федерика. Той ѝ показва на телефона си видео запис, а заснетата ситуация кара Федерика да се смее и не може да повярва на очите си.

Педро съветва Джана да не крие нищо от Фиорела, тъй като тя е много силна и може да понесе всичко.

20 епизод
Педро съжалява за часа, в който се е срещнал с Фиорела!

Педро признава на Фиорела, че се е влюбил в нея от първия миг, в който са се срещнали. За това, той се наслаждава на всеки миг, когато е близо до нея и я вижда да се смее. Има чувството, че цветовете се променят, когато е близо до него.

Въпреки това, Фиорела не позволява на Педро да я целуне. Педро не може да разбере поведението на жената, в която се е влюбил и заради която е готов да рискува всичко.

Фиорела разказва всичко на сестра си Джана, но настоява, че не може да има нищо общо с него.

В офиса, Педро се сблъсква със Соня, която го пита какво изпитва към Фиорела.

Независимо че са били заедно предния ден и са се забавлявали заедно, Педро се ядосва на Фиорела, която го уверява, че не могат да бъдат заедно. Ядосан, Педро заявява, че съжалява за часа, в който пътищата им са се пресекли.

Гледай видео запис от сериала – тук или тук

Инфо: Италианската булка