Италианската булка по bTV – любопитни факти за сериала

Заради ролите им в „Италианската булка“, двете главни героини изучавали италиански няколко месеца преди старта на снимките

Актрисите, които изпълняват ролите на двете главни героини в „Италианската булка” – Фиорела и Соня, са изучавали италиански няколко месеца преди старта на снимките. Реализацията на излъчващия се по bTV сериал започва на 25 август 2014 г. в Италия и приключва година по-късно в Мексико.

Персонажът на Соня е трябвало да бъде изигран от друга актриса, но в последствие продуцентите се спират на красивата колумбийска актриса Мими Моралес.

„Италианската булка” е адаптация на аржентинска теленовела Muchacha italiana viene a casarse от 1969 г., на мексиканската новела със същото име от 1971 г. и на сериала Victoria от 1987 г.

Още любопитни факти за сериала:

–          една от сцените Сантино и Серхио се бият, а Серхио излита през прозореца. Всичко обаче е наред и с двамата. Всичко завършва единствено със смях.

–          Джесика Коч, която ражда Таня в момент от сериала е преживяла доста нервозни ситуации, защото героинята й умира, скачайки от осмия етаж. За да увисне оттам актрисата е била вързана с въжета.

–          Ливия е дъщеря на актьор и балерина. Преди 17 годин семейството се премества в Мексико, където бащата отваря ресторант с кубински ястия, а Ливия е сервитьорка.

–          Ливия Брито е представителка е на Мексико на конкурса за красота Reina Mundial del Banano през 2009 г., класира се втори и взима титлата „Мис Фотогеничност”.