Ицо Петрофф коментира д-то на Борисов и п-то на Сидеров (+видео)

Ицо Петрофф за Бойко Борисов: „Гръб – гардероб, заник – стотинка!”

Папа Жан, Ицо Петрофф, Валентин Бинчев и пастор Боби Асенов бяха последните гости на Иван и Андрей в тяхното предаване на 26 май, преди екипът да излезе във ваканция.

Художникът Папа Жан заяви, че настоящото правителство има нужда от ремонт. „Ремонтът е винаги нужен за едно правителство!” – допълни той, и заяви още, че на България не й е нужно правителство, а един вожд – така както е било в 16-и век.

„20 черни години е това, което България изживява!” – заяви пастор Боби Асенов и на живо прочете свое емоционално стихотворение, което беше посрещнато с бурни аплодисменти от публиката.

„Не ме плаши вирус, не ме плаши Бойко Борисов, не ме плашат такива политически пигмеи! Мен ме плаши Господ и българският народ, защото е много търпелив!” – заяви пасторът и призова хората да се събудят.

Относно слуховете, че Бойко Борисов ще се кандидатира за президент, Ицо Петрофф заяви, че Бойко Борисов може да притежава физически данни и качества, но при него липсва „вторият етаж”.  „Гръб – гардероб, задник – стотинка!” – беше цветущият коментар на първия признал се за гей рок музикант Ицо Петрофф. Музикантът заяви, че никой не му харесва от политиците, дори и като мъж.

Като „един от хората, който унищожи България”, определи пасторът Боби Асенов финансовия министър Симеон Дянков.

Гостите в студиото продължиха с коментарите относно политическите фигури у нас. Ицо Петрофф заяви, че Волен Сидеров е „луд за връзване”, но не се спря до тук, и визирайки голите му снимки в интернет допълни: „Мъжкото му достойнство е колкото бутон за звънец!”.

Папа Жан заяви за Цецка Цачева, че е единствената жена, която никога не би го възбудила.

Ицо Петрофф сподели, че би гласувал единствено за Меглена Кунева, ако изобщо се кандидатира за президент, тъй като според него, тя е „интелигентна и умна”. Музикантът заключи, че Бойко Борисов трябва „да отиде в Бояна да пасе крави и кози”.

Как изглежда България през погледа на хората на изкуството – вижте във видеото.

Шоуто на Иван и Андрей – Финал на сезона 26.05.2011 (част 1/2)

Шоуто на Иван и Андрей – Финал на сезона 26.05.2011 (част 2/2)

Снимкr: Явор Иванов