Ива Дойчинова звучи от сутрин до обед по FM+

Ива Дойчинова се завръща в ефира на Радио FM+ с ново сутрешно шоу

Ива Дойчинова, едно от най-обичаните телевизионни лица и легендарен радио водещ, се завръща в ефира на първото частно радио в България – Радио FM+ с ново сутрешно шоу „Ива от сутрин до обед”. Предаването ще се излъчва от 8 до 12ч. всеки делничен ден и стартира от 1 ноември, Ден на народните будители.

„Изключително горди сме да обявим, че Ива Дойчинова се завръща у дома – в ефира на любимото Радио FM+. Вярваме, че новото сутрешно шоу ще бъде едно от най-успешните предавания, създавани някога, защото енергията и заряда, с които ще будим слушателите, са без аналог в ефира. „Ива от сутрин до обед” ще е едно шоу за нормалните хора, като и стартът не случайно е избран за първия ден на ноември – Денят на народните будители”, обясни Радослав Неделчев, Маркетинг Мениджър на Радио FM+ при представянето на предаването.

Ива Дойчинова допълни:

„Стартът на „Ива от сутрин до обед” е ново начало, а не завръщане към миналото за мен. В това шоу ще направя всичко, което смятам, че е близко и важно за нормалните хора. Това означава информацията, която ги интересува, поднесена по честен и забавен начин и отворена за техния коментар. В шоуто ще звучат гласовете на голяма част от емблематичните водещи на Радио FM+ през годините чрез рубриките „Каре от запаса”, „Радио FM+ по света” и „Кофеин” – а това са Иван Илиев, Антон Георгиев, Георги Кушвалиев, Евелина Павлова, Надежда Владева, Александър Владев, човекът, който постави рекорд по най-дълго радио водене Здравко Стоянов, Георги Донков, Весела Веле и още много други.

Радио FM+ цели двадесет години е символ на свободното говорене, нормалното  човешко общуване и стил. Затова ще направим едно шоу без тежки претенции и етикети. То просто ще бъде интересно, зареждащо и готино за слушане – шоу за нормалните хора.”

 
По темата: