Иван Дяков започна 2010-а с двоен празник – но го чака много работа!

Ивановден е двоен празник за изпълнителя – но късметът на Нова година му предвещав да се труди!

На 7 януари народният певец Иван Дяков имаше двоен повод за празнуване, защото и неговата дъщеря се казва Ивана.

По традиция семейството се весели с отбрани мезета и хубава музика в домашна обстановка, с близки и приятели. Иван Дяков и неговата съпруга изненадаха своята дъщеря с много подаръци, но особена радост за нея бе новият мобилен телефон.

Ивана, която вече е тийнейджърка, ще отбележи имения си ден и със своите приятели, и съученици, които ще почерпи с торта. Наследницата на народния певец съвсем скоро ще представи и две нови хороводни песни на фолклорна основа.

Иван Дяков също обещава да изненада почитателите си с нови песни, тъй като късметът му от Новогодишната баница е много работа .Зареден с нови сили, певецът вече започна работа по новите проекти, които зрителите на “Планета Фолк” ще гледат през 2010 г. А дотогава всички могат да се веселят с най-новия албум на Иван Дяков, който излезе на пазара в навечерието на Коледните празници.

Дискът съдържа десет златни македонски хита, сред които се открояват “Стар мерак”, “Кате, Кате”,”Павле ми пие” и “Лиляно моме”. За любителите на хумористичните мелодии, изпълнителят е включил и нов вариант на популярната “Зайко Кукурайко”.

Инфо и снимка: Planeta.TV

Виж Иван Дяков – Павле ми пие