Иван Гарелов и Мария Статулова – гости в „Царете на комедията“


Как да влезете във ВУЗ – съвети от бъдещия министър на образованието в новия епизод на „Царете на комедията”

Как да влезете във ВУЗ – за това ще ви помогне бъдещият министър на образованието Влади Въргала в новия епизод на „Царете на комедията” – 9 юни вечерта.

Виртуозът, който свири перфектно на хлопаща дъска – Ники Урумов, ще видим като домоуправителя, взел властта в блок 356, вход Чъ, в 18-и микрорайон. Всеки негов панталон е панталон с ръб, защото той е Ники Урумов!

Титанът, който е по-ценен от зелена валута за червена бабичка и който няма нужда от реклама – Жоро Мамалев, ще ни разкрие повече за атаката на рекламите. Истина, обаче, е друга – че всеки градски човек поне веднъж е опитвал дюнери… Единствените, които не ядат дюнери, са тези, които ги правят. Повече по въпроса ще научим от баш майстора на арабската кухня и баща на майонезата – Филип Аврамов – Фицата.

От топ 10 ще разберем кои са най-често употребяваните лъжи в семейството, в аванс – под номер 2 е „Разбира се, че те слушам!”.

В „Подскоци на младоци” София, Иван, Петко и Сънчо ще покажат какво се случва, когато сакрала срещне трансцедентала в „Един миг от живота на ясновидците…”, а в „Аре да те видим” Влади Въргала е анестезиолог, Жоро Мамалев – медицинска сестра, а Фицата – пласичен хирург, който ще подмладява министърка. Условието е, че докато Фицата може да казва всичко, което си поиска, другите двама могат да казват само по две точно определени реплики.

Сред специално поканените са журналистът, който направи часа и мястото на срещата известни, водещият, пред чиято „Панорама“ плевенската изглежда като строена с кофички на плажа; едно сиртаки с мустаки – Иван Гарелов; Мис България 2007 Юлия Юревич; бившият Мангасарян и настоящ европеец Александър Сано-Среброто

Ще видим и най-доброто от „Забранена любов”, защото специален гост е една от емблемите на сериала, звездата от филми като „Да обичаш на инат” и „Авантаж” – Мария Статулова. В нейния комедиен талант ще се убедим от монолога й „Има ли мъже?”.

Музикалните гости на вечерта са групите „Остава” и „Мастило”.

„ЦАРЕТЕ НА КОМЕДИЯТА” – ВСЕКИ ВТОРНИК ОТ 20:00 Ч. ПО НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ