Иван губи гадже и работа в X Factor, отпада на рождения си ден

Иван Радуловски отпадна от X Factor на рождения си ден

Следващият петък предстои полуфиналът

Най-артистичният участник в X Factor – Иван Радуловски, отпадна от шоуто навръх рождения си ден в петък. Той се изправи в музикален двубой срещу Нелина и въпреки че вдигна публиката на крака с изпълнението си на Too Close на Алекс Клеър, не успя да събере достатъчно зрителска подкрепа. Публиката имаше решаващ вот, след като гласовете на журито бяха изравнени.

“Аз първи усетих твоя талант и повярвах в теб. X Factor не е певчески конкурс – това е шоуто, което трябва да покаже и другите таланти на артиста, за да задържи вниманието ни“ – с тези думи Любо изравни гласовете на журито и остави зрителите да вземат трудното решение. Така след вчерашните елиминации X Factor остана само с едно момче-финалист.

Иван, който в петък стана на 25 години, сподели, че е сънувал как отпада именно на рождения си ден. От сцената той заяви, че X Factor е най-хубавият подарък в живота му и тепърва ще се чува неговото име. На финала публиката го поздрави, като изпя Happy Birthday и му пожела успех.

Иван е участникът, който израсна най-много и жертва кариера и голямата си любов в името на X Factor. Зрителите ще го запомнят с артистичните му превъплъщения и невероятни представления, които изнасяше на сцената.

Следващата седмица предстои полуфиналът на шоуто. Кои ще бъдат на елиминации и коя е изненадата, с която ще трябва се справят? Кой ще бъде следващият, който ще се сбогува с X Factor, ще разберем следващата седмица (12 и 13 декември).

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: